View Single Post
Staro 18.04.2008, 17:05
V777's Avatar
V777 V777 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.04.2008
US lokacija: US
Nepromenjeno

Za V76: ukoliko SVE ostalo mozes da ostavis originale, onda ok, samo diplomu kopiraj (i ako imas spisak ocena bilo bi dobro da poneses, mislim,ako se radi o diplomi fakulteta, donesi i spisak ocena). Ako se radi o Diplomi iz srednje, mozda ne bi bilo lose da doneses i spiskove uverenja is Srednje...ali pozovi ambasadu i pitaj ih konkretno sta da doneses. Ja znam da sam ja donela Uverenje o diplomiranju i spiskove ocena s fakulteta, naravno sve prevedeno na engleski, a u ambasadi su mi trazili da im dam na uvid i Diplomu, (kod sebe sam srecom imala overenu kopiju Diplome fakulteta)....za srednju ne znam, ali ih pozovi i pitaj....

Novac se placa u ambasadi, pre intervjua, nakon pregleda dokumenata...znaci prvo udjes, prozovu te, predas dokumenta, oni izvrse uvid, uzmu sta im je potrebno, ti sacekas u cekaonici, kazu ti kada ce da te prozovu za intervju, u tom medjuvremenu (ja sam cekala jedno 2 sata, neko ceka vise, neko manje), znaci u tom medjuvremenu, pozovu te na jedan salter i tu uplacujes novac, a oni ti daju priznanicu...veoma jednostavno....

Puno pozdrava i srecno!