Citat:
Prvobitno poslao korisnik Leona
I ovdje je to luksuz hajmo reci. Pristojnu teretanu/fitnes centar neces naci ispod 25-30 €. Ali ono sto je velikiiiiii minus je sto ni u jednom tom fitnes centru nemas nekoga ko ce ti bar objasniti neke osnove, pa covjek ne zna sta treba da radi, koji dio tijela je "problematican" isl. Tako ljudi idu mjesecima i daju grdne pare a ne skinu ni kilu.
Ovdje je opet ja mislim premija naci trenera, nemaju ni pojma sta je to, a to zadovoljstvo bi kostalo malo bogatstvo ja mislim.
Ovdje bi morao dati bubreg za godisnju clanarinu, ali opet vjerujem da je to tamo malo pristupacnije.
|
Ja ne znam kako kod tebe, ali u Novom Sadu imas 2-3 teretane gde dobijes trenera koji je 3 dana sa tobom da ti pokaze kako se radi na spravama, imas svoj karton...i on te redovno kontrolise sta i koliko radis (povecava tezine vremenom, pravi program i sl).
Citat:
Ali na kraju krajeva uvijek se moze trcati, Amerima to nije strano, pa mi nece niko nista opsovati valjda
|
Ovde mnogo Amera trci...tacnije, ja imam osecaj da svi trce, ali to je valjda moja okolina takva (kako ona gde zivim, tako i na poslu).
Sto se hodanja tice, ako dodjes u Cikago, NYC, Boston i sl. neces imati problema sa hodanjem....to i jesu gradovi gde se vecina ljudi vozi javnim prevozom do posla i sl.