Integracija različitih aplikacija (forum i wiki u našem slučaju) generalno jeste problem, ali sigurno nije nemoguće. Ne znam koja aplikacija pokreće naš forum (nigde ne piše "powered by") ali verovatno bi se trebalo raspitati sa kojom wiki aplikacijom može da radi.
Jedno ne baš elegantno rešenje bi bilo napisati relativno jednostavnu proceduru koja bi automatski kreirala korisnika u wiki bazi kad god se kreira korisnik u forum bazi, i obratno. Jedina loša strana ovoga bi bila da korisnik mora da se uloguje i u forum i u wiki, a dobra strana bi bila da se registuje samo jednom, i za forum i za wiki. Siguran sam da će administrator naći najbolje rešenje.
Što se tiče "karambola", mislim da tu stvarno neće biti takvih problema. Moderatori svakako moraju da postoje, i evo, ovom prilikom ja se prijavljujem za jednog, ali ukoliko bude dozvoljeno postovanje samo članovima, a znamo da se ovde okuplja samo sjajna ekipa

siguran sam da neće biti problema.
PS: Wiki treba da bude što jednostavniji za korišćenje.. jer uglavnom su wiki aplikacije prekomplikovane, a to je dovoljno da odvrati ljude od korišćenja, i moderatore od moderacije. Npr. mediawiki (na kojem radi wikipedia) je čini mi se previše komplikovan za naše potrebe.
PSS: Verovatno bi bilo moguće hakovati kod aplikacija tako da login korisnika na forumu ujedno uradi i login korisnika na wikiju, i obrnuto.. ali to svakako nije niti jednostavno niti dobro rešenje, zbog budućih upgrade-ova.
PSSS: Najradikalnije rešenje koje mi pada na pamet bi bilo pronaći neku dobru i već proverenu kombunaciju wiki-forum aplikacija, koje dobro rade zajedno i jednostavno prebaciti sadržaj ovog foruma na taj novi forum.. ali ovo takođe nije baš jednostavno.
Sve u svemu.. ako treba kakva pomoć, pomoći ću, koliko god umem.
Pozdrav drugari