View Single Post
  #182  
Staro 03.08.2017, 18:53
Makica@'s Avatar
[email protected] Makica@ je offline
Pravi "Amer"
 
Datum prijave: 06.06.2017
US lokacija: Boston,MA
YU lokacija: Srbija
Poruke: 530
Smile

Citat:
Prvobitno poslao korisnik gajger111 Prikaz poruke
Imam 12 godina skolovanja,da li da se prijavljujem ili ne?Zasto pitam?Naime jednu godinu sam ponavljao 2010/2011 sve posle toga je redovno diplomu i sva cetiri svedocanstva imam.Prijavljivati se ili ne sta da radim u dilemi sam velikoj?
Pozdrav Moj savet vam je da se prijavite posto imate 12 godina skole kako je odredjeno Us zakonima. Sva 4 svedovanstva i diplomu. U svakom slucaju mozete kontaktirati Ambasadu ukoliko niste sigurni Uslov je 12 godisnje skolovanje,ili ukoliko ste zaposleni 2 godine radnog iskustva u poslednjih 5. Puno Srece vam zelim
__________________
Prva Prijava za DV 2017 - Nista
Druga Prijava 30.Oktobar 2016
2.May.2017 -Selected
Case Number : 2018EU000091**
DS 260 poslat 30 Maja 2017.
Lekarski pregled : 01.02.2018.
Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart)
My Greeeeen Day : 12.Mart 2018.
Viza u Pasosu : 16.Mart 2018.
Landed in Boston 26.06.2018.
Reply With Quote