View Single Post
  #7  
Staro 16.01.2018, 21:12
margos13 margos13 je offline
Stari vuk
 
Datum prijave: 05.05.2014
US lokacija: Las Vegas
YU lokacija: Beograd
Poruke: 122
Pošalji Skype™ poruku korisniku margos13
Nepromenjeno

Kao sto ti je covek vec objasnio, ne mozes ti tek tako postati drzavljanin Amerike. Drzavljanin se moze postati npr. vencanjem, pa dobijes zelenu kartu na osnovu braka sa americkom drzavljankom, pa cekas 3 godine da se prijavis za drzavljanstvo, pa cekas da dodjes na red, itd... Drugim recima, drzavljanin mozes postati tek otprilike 4 godine nakon vencanja, a jos duze ako zelenu kartu dobijes ma lutriji. Tek kad postanes drzavljanin mozes ici na policijsku akademiju i postati policajac. Dakle, od tog tvog plana da ti dodjes tek tako i postanes policajac nema nista.. Da je tako lako, pola Balkana bi doslo vec sutra... Da ne pricam, da ti treba turisticka viza (ili neki drugi tip vize) da bi uopste i turisticki dosao u Ameriku. A veruj mi, ni turisticku vizu nije bas tako lako dobiti....
P.S. - nick ti je neprikladan i nije ni malo smesan...
__________________
01.11.2013. - Prijava na DV-2015 (1. put i jedna prijava)
01.05.2014. - Izvučen (1NL), 2015EU00029xxx
03.06.2014. - Poslat DS-260
24.03.2015. - Obaveštenje o datumu intervjua (2NL)
20.05.2015. - Obavljen lek.pregled (Smiljanićeva, BG)
27.05.2015. - Intervju (Beograd) - VISA APPROVED
02.06.2015. - Preuzet pasoš sa vizom
06.11.2015. - LPR (Beograd-Frankfurt-Houston-Las Vegas)
Reply With Quote