![]() |
|
|
Ne-imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za turističke, poslovne, medicinske i ostale ne-imigrantske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav svima!
Da li neko ima iskustva sa ovim? Ja imam dve vize za Ameriku u pasosu, prva je F1 ispostovana na vreme, druga je H2B takodje ispostovana, vratio sam se pre roka. Posle toga apliciram za turisticku i odbiju me sa obrazlozenjem da trenutno nisam kompatibilan za tu vrstu vize. Od te poslednje aplikacije je proslo skoro godinu i po dana. Inace radim u istoj drzavnoj bolnici vec 7 godina i imam posao za stalno. Imam 29 godina, nisam ozenjen ali imam verenicu sa kojom bih verovatno otisao u Ameriku... Trenutno imam vazecu vizu za Englesku koja vazi do polovine Avgusta, bio sam u Engleskoj 4,5 meseca i odande direktno otisao u Nemacku. Stigao sam pre 5-6 dana jer tu imam familiju. Mislio sam da iz Nemacke trazim vizu za Ameriku, turisticku. Da li neko ima iskustva sa ovim i kako oni na to gledaju? Hvala |
|
|||
|
|||
![]()
Krajem 90-ih i pocetkom 2000-ih, kada u Beogradu nije radila USA ambasada, gomila nasih ljudi je isla u Budimpestu i dobijala vize. Ne znam da li bi sada oni imali ili ne, nesto protiv da apliciras u Nemackoj, kada u Bg radi ambasada. Znam da ti nisam puno pomogla, ali probaj. Mozda neko ima pouzdanije informacije...
Pozdrav. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ljudi da li je moguce da bas niko ne zna nista o ovome?
|
|
||||
|
||||
![]()
@Capone
Ne bih da te razocaram, ali ne verujem da ce tvoja zamisao proci tek tako. Ti nisi u Nemackoj u statusu da ti je tu stalno prebivaliste jer tu recimo radis i zivis. Tu si samo u poseti. Dobijali su ljudi vize preko, ali su okolnosti bile drugacije. Ti mozes da probas, ali su velike sanse da ce te uputiti na salter u Bgd... Jedna poznanica je recimo bila u US kao i ti dva puta, ispostovala sve rokove i vracala se za Beograd na vreme. Medjutim kada je viza istekla, dva puta joj je odbijen zahtev za vizu na intervjuu u ambasadi u BGD. Devojka je nakon toga zapalila za Katar jer je tamo dobila posao kao stjuardesa i u jednom momentu je ponovo aplicirala za vizu u ambasadi u Dohi. Dobila je vizu bukvalno na dobar dan. Medjutim, ona je u Kataru imala i posao i stalnu adresu. Ranije jesu ljudi odlazili za Pestu i Skoplje po vize, ali to je bilo izmedju bombardovanja i 5. Oktobra, i to samo zato sto je ambasada u BGD bila zatvorena.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mislis da ne bi prosla ova prica? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Srecno i keep us posted ![]()
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako doći do Amerike na druge načine | kaneolopa | Vaša strana | 155 | 02.12.2013 20:24 |
savet vezano za B2 vizu | Smith6000 | Stare teme | 1 | 12.07.2012 22:45 |
Sadrzaj druge koverte | xeg | Druga koverta | 24 | 11.03.2011 21:55 |
brak za vizu | kowac | Vaša strana | 43 | 11.12.2010 04:27 |
Ponovno apliciranje | wingreen | Prva koverta | 4 | 03.09.2008 17:38 |
![]() |