![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Prva koverta stigla, a ja vec u SAD... » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam prilikom prijave za lutriju DV2010 uneo kao Middle Name ime svog oca. Da li je ovo greska, posto mi zvanicno nemamo srednje ime i da li ovo moze da predstavlja problem prilikom dalje obrade mog slucaja? Ovih dana bih trebao da popunim DSP-122 i DS-230 obrasce i posaljem ih u KCC, ali se pitam da li sada da u obrascima unesem svoje ime bez Middle Name-a ili da ipak unesem ime svog oca kao Middle Name?
Da li neko moze da mi odgovori na postavljena pitanja? Unapred hvala! |
|
||||
|
||||
![]()
Posto za podatke o ocu i majci imas poseban deo na formularima mislim da middle name ostavljas prazno, bar je vecina ljudi tako popunila.
|
|||
|
|||
![]()
Hvala na odgovoru. Ali ja sam vec prilikom prijave upisao ime oca kao srednje ime i sa tim srednjim imenom oni su mi poslavli prvu kovertu na kucnu adresu. Sada se plasim da ako ne upisem Middle Name da cu napraviti novu gresku i da me oni vise nece tretirati kao istu osobu.
Sta mislite o ovome? |
|
||||
|
||||
![]()
Ja bih da sam na tvom mestu ostavila podatke koje si i napisao u prijavi, da ne bih doslo do zabune, mada smo mi svi broj EU .....XXXX. Kasnije u ambasadi to mozes ispraviti.Ipak mozda ti je bolje da kontaktiras KCC ili ambasadu i pitas sta da radis.Oni najbolje znaju.
Case Number: 21xxy Prva koverta: 14.05.2008. Poslati obrasci i slike:26.05.2008. U KCC stigla nasa koverta: 29.05.2008. Zakazan interviju: 15.05.2009. Druga koverta:26.03.2009. Viza u pasosu: 22.05.2009. U Americi od 20.08.2009. |
|
||||
|
||||
![]()
I ja sam kao srednje ime navela ime oca, ne razmisljajuci uopste da je kod njih to nesto drugo, i evo sve je proslo bez problema.
2009EU000237xx 15.05.2008. stigla prva koverta 23.05.2008. vracena nazad u KCC 26.03.2009. stigla druga koverta 15.05.2009. zakazan intervju ![]() 14.05.2009. obavljen lekarski 15.05.2009. odobrene vize ![]() 18.05.2009. podigli vizirane pasose 02.09.2009. Stigli u USA |
|
||||
|
||||
![]()
Ne verujem da to predstavlja neki problem osim sto ce ti zavesti to ime i ovde u dokumentima, pa ces i ovde imati zvanicno 'srednje" ime (sto za muske i nije neki problem, jer su oba muska imena - za nas moze da bude malo...cudno, jer nam se dodaje "musko" ime
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |