![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ćaskam juče sa drugarom i u toku dana primetim da je na jednoj grupi koju on vodi na fejsu podelio snimak od 20 i nešto minuta u kojem dečko koji je ostao ilegalno nakon work and travel programa priča svoju priču...
Ja onako zaintrigiran kako je neko uopšte uspeo da natera nekog našeg da sedne i da priča "pred kamerama", zagrebem malo dalje i primetim da postoji još sadržaja, još ljudi, a svima je zajedničko jedno - svi su sa ovih prostora i svi su u Americi! U pitanju je serijal Dragana Rakonjca, koji se negde zove Američki san, a negde po imenu osobe koja je intervjuisana. Ima dosta zanimljivih priča, pa možda može nekome odavde da posluži i kao motivacija za nešto više u Americi, a možda i kao upozorenje u kojem pravcu da ne idete... Pišite utiske ako budete gledali.. Link: https://www.youtube.com/channel/UCHH...d5VJzXmkzz6Y8w A ovde mislim da je malo preglednije Link: http://laserbsradio.com/author/dragan/
|
|||
|
|||
![]()
Elefteros, lepo od tebe. Secam se da je bilo na Forumu i jedva sam pronasla: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...3362#post53362
Od #9. Pozdrav. |
|
|||
|
|||
![]()
Odgledala jos davno sve sto je do tada bilo postavljeno. Onako, simpaticno da se čuje. Neki intervjui su zanemljivi, a neki bas i nisu, to je moje misljenje
![]()
DOBITNICI DV2016 TABELA - https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing _______________________________________________ DV2016 - Prva prijava 30.10.2014. - Popunjen obrazac 05.05.2015. - Čuveni "Session timed out" 07.05.2015. - SELECTEEEEED!!! ![]() CN 2016EU00022xxx 17.10. DS 260 sent 18.04. Lekarski pregled 21.04. My green daaaaay ![]() ![]() ![]() 11.10. Evo živim u Njujorku gradu |
|
|||
|
|||
![]()
mene je shokirao intervju sa darkom koji je u los angeles stigao sa porodicom i poceo da vozi kamion..medjutim zena se smorila posle godinu dana pokupila decu i vratila se u beograd..
kada ih je otpratio na aerodrom i vratio se nazad u stan, popije covek casu crnog vina i seti se da treba kola da preparkira..policija ga zaustavi..jel ste pili JESAM..naduva 0.08 a za profi vozace je granica 0.04 lisice na ruke u zatvor 3 dana i dobije zabranu godnu dana upravljanje kamionom..ostane bez posla covek..vrlo poucna prica |
|
||||
|
||||
![]()
Postavljali su ljudi linkove ka tom serijalu... Sto rece Tikica, neki su bili objektivni dok su neki bas preterivali - od katastroficara do lazova...
|
||||
|
||||
![]()
Odgledao sve jos pre nekoliko meseci...Moj favorit ubedljivo John Baba!!! Majko mila, kakav lik...
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam u pretragu upisivao sve kombinacije koje imaju veze sa naslovom i sa autorom, i ništa mi nije izbacio kao rezultat.
Pita me drugar juče "pa čekaj malo, toliko godina si u priči oko programa i z. karte, a nisi do sada video ovo?", i ja rekoh - nisam ![]() I meni je Baba najjači, pozdrav za Pariz ![]() Posebno zanimljivi su mi bili intervjui od mlade manekenke Ivane Korab i naše glumice (zaboravio sam ime) koja je glumila u seriji Selo gori, a baba se češlja, zbog nekih momenata koje su istakle, a to je: - da ima mnogo naših koji se foliraju - da ima mnogo naših koji su pokupili taj američki fazon da i minimalni uspeh predstavljaju kao Big Deal (primer nekoga ko je u jednom filmu dobio da bude statista) - da kada slušaš o svemu tome iz Srbije, stekneš potpuno pogrešnu sliku nego što je to u realnosti. Ko priča kako radi, projekti pršte na sve strane i td., u reanosti je sve to mnogo drugačije i ni blizu priče. Ovo sam istakao, jer sam slično doživeo. Da se ogradim, nisam sklon generalizaciji, ali bukvalno svako od naših koga sam upoznao uživo se uklapa u ovaj kalup. No, bilo je dosta reči na ove teme, o tome ne bih, više bih o pozitivnim primerima ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Meni se serijal jako dopada, čak i ti neki intervjui koji su malo dosadniji, opet ih je dobro čuti, jer prosto svi smo mi različiti i drugačije doživaljavamo Ameriku.
Nadam se da će gospodin Dragan da nastavi sa izbacivanjem novih intervjua, ne bi bilo loše da i neko sa foruma ko je pozeleneo da doprinos ![]() John Baba haha, ne pamtim da sam skoro slušao nekog luđeg i smešnijeg ![]() Inače sad sam bacio pogled na njegov klip i video ovo u komentarima: ![]() Izgleda da je nagrabusio John Alex Baba...
DV2016 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2017 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2018 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2019 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2020 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2021 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2022 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2023 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2024 - Izvučen 318XX |
|
|||
|
|||
![]()
Baba je na koki 100%... a mozda i na speed-u
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pogledala sam vecinu videa na tom kanalu, ok su.. Nije lose cuti pojedina iskustva, a dosta toga mi nije bas leglo. Pronasla sam i ovaj kanal, prijatna zena, isto je otisla preko lutrije sa porodicom, pa ce mozda njeno iskustvo znaciti ljudima koji odlaze sa decom
![]() https://www.youtube.com/user/naivanes/videos |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Američki kutak | srecica | Vaša strana | 24 | 04.10.2016 09:35 |
Mesta za odmor u Sjedinjenim Američkim Dražvama | Mitkoni | Lokacije u USA | 28 | 28.01.2015 16:48 |
Kako se razlikuju srpski i američki tinejdžeri - american POV | zvercica | Vaša strana | 2 | 20.09.2012 20:49 |
Ukidanje viza za građane Srbije sa Sjedinjenim Američkim Državama | PaulGarrett | Stare teme | 7 | 26.02.2012 12:31 |
![]() |