![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Postovani,
Brat je tokom studiranja povremeno boravio kod rodjaka u Pazaru, medjutim nikad nije prijavljivao boravak. Sada mu traze Policijski izvjestaj iz Srbije da nije kaznjavan. Mozete li mi reci koja je procedura i koliko dugo to moze da traje da bi izvadio potrebni policijski izvjestaj? Moze li da potrebni izvjestaj izvadi u Pazaru ili u Beogradu? Unaprijed zahvalna na pomoci! S postovanjem, Azra |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sup.Mod.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pokusacemo sve da uradimo,jer vec dva mjeseca je proslo od kako je obavio prvi intervju. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav forumasi
pretrazivao sam ali nisam pronasao odgovor na moj problem Imam dvojno drzavljanstvo BiH i Cro dok je moglo imao sam u oba pasosa razlicite adrese, kada je Hrvatska usla u Eu odjavio sam se po zakonu sa adrese u Hrvatskoj i prijavio svoju BiH adresu na kojoj zaista i boravim Pitanje je Ako dodje do toga da budem izvucen da li cu morati vaditi i potvrde o nekaznjavanju i za hrvatsku i adresu na kojoj sam ISTO BIO PRIJAVLJEN? znam da je tema totalno druga, ali da ne spamama druge teme molim admine da me prebace u odgovarajucu temu ako sam je negdje previdio Pozdrav |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sup.Mod.
|
|||
|
|||
![]()
Bas ti hvala na odgovoru!
Sada je sve jasno Ako moze jos jedno pitanje, da li je samo kao sto ovdje pise potvrda iz policije kojem se potvrdjuje da nisam hapsen-privodjen kako god? ili je potrebna i ta neka potvrda iz suda koju cesto clanovi bas iz Bosne i Srbije pominju da nose na interview? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
jasno jasno
A da li u nekom momentu dobijemo spisak nekih dokumenata koje je potrebno dostaviti? (predpostavljam da se to nalazi u onom djelu gdje ulazimo da popunjavamo ds-260 ili nesto tako) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sup.Mod.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
I sorry za spamanje na ovu temu necemo dalje malo sam se pogubio sorry nadam se da nije frka |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Diretkan let za Ameriku iz Srbije | Mitkoni | Vaša strana | 12 | 14.03.2016 11:13 |
HRVATSKA - koliko traje izdavanje policijski uvjerenja (opcina + ministarstvo) | anukto | Uputstva za dobitnike | 13 | 24.02.2016 21:40 |
Da li se iko od vas pokajao sto je otišao iz Srbije? | NinaSteva | Vaša strana | 263 | 02.04.2015 04:53 |
Pronalazenje posla iz Srbije u USA | Aristotel | Vaša strana | 23 | 11.08.2013 22:09 |
Prebacivanje novca iz Srbije za USA | dmi | Vaša strana | 2 | 17.11.2009 14:28 |
![]() |