![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pogledah film sada, mada me i od pre zanima ovo pitanje...
Koliko se može uštedeti mesečno radom u prosečnom okruženju sa prosečnom platom? Pitanje je za one sa primerima, i sa znanjem. Molim odgovore Ameri naši. |
|
|||
|
|||
![]()
Ili, da dodam još:
Da li je važnija uštedjevina ili kvalitet života? To je za one koji su ušli u četvrtu deceniju života..mi mladi još nemam prave odgovore. |
|
||||
|
||||
![]()
hmmm, rekao bih da to koliko mozes da ustedis prvenstveno zavisi od odnosa troskovi/primanja, tako da je malo tesko reci.... eto, da ja prvi lupim, recimo da bi bilo optimalno kada bi moglo 20% da se odvoji sa strane bar...
sto se tice drugog pitanja - ja bih rekao da se ta dva medjusobno iskljucuju. Stednja podrazumeva odricanje od nepotrebnih troskova, sto direktno utice na kvalitet zivota, rekao bih. Sta je vaznije? Pa zavisi za sta stedis, i kako bi inace poboljsao kvalitet svog zivota da ne stedis... Tako da.... ma nemam pojma. :grin:
|
|||
|
|||
![]()
ajde malo iskusniji Vas stav i primer...
posto, moj slucaj, na brodu mogu sve(bar 90 %) da ustedim ako se odreknem luxuznosti...jos samo da dodjem i do vece zarade...:) |
|
|||
|
|||
![]()
Pazi, tvoje pitanje je retoricko i nema veze sa Amerikom. Ja sam u Srbiji izdrzavao sebe i zenu od svoje plate, a njena je isla na stranu. Isto tako nameravam i ovde da radim...pa kada treba neki veci kredit ili nesto vece da se kupi, to ide od te ustedjevine (mada kako ovde stoje stvari, mozda se to i promeni...na bolje nadam se :-)).
Da li ces ti ici na havaje na letovanje, ili ces otici do obliznjeg bazena mnogo utice na ustedjevinu. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pitanje u vezi kopija formulara | mariags | Prva koverta | 8 | 25.05.2008 15:26 |
![]() |