![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
moze li mi neko pomoci kada sam popunio aplikaciju ovo mi je pisalo
Account Number: 3162486 You have provided all required information for your application. There is nothing else you need to supply. Thank you. Please complete your application below. It is not completed until the Application Status says: Completed APPLICATION STATUS Completed PERSONAL INFORMATION Applicant Information Completed Family Information Not Applicable Photographs Completed Login Information Completed ADMINISTRATIVE FEE PAYMENT Payment Information Completed Message Center Messages from us No Messages DV-2011 program Winners of the DV-2011 nigdje dalje nisam vidio submit i nemam confirmation number moze li mi neko pomoci. |
|
||||
|
||||
![]()
A gde si se ti prijavio to? Na [URL="http://www.dvlottery.state.gov/"]zvaničnom sajtu[/URL] i jedinom gde bi trebao da se prijavljuješ sigurno nisi, jer prijave još nisu počele.
Tako da si verovatno prijavio na neki sajt od agencija koje to rade umesto teba ali za pare. Ako još uvek nisi platio, odustani i sačekaj da počne prijava na zvaničnom sajtu gde je besplatno. |
|
|||
|
|||
![]()
isao sam preko ovog sajta ja sam mislio da je to njihvo pravi,sad neznam sta je to jeli to agencija ili je to neka varka,uopste nisam znao da postoji drugi sajt.
[url]http://www.usagcls.com[/url] |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=vlad;17404]isao sam preko ovog sajta ja sam mislio da je to njihvo pravi,sad neznam sta je to jeli to agencija ili je to neka varka,uopste nisam znao da postoji drugi sajt.
[url]http://www.usagcls.com[/url][/QUOTE] Mnogi sajtovi izgledom lice na pravi samo da bi navukli sto vise ljudi da apliciaraju preko njih misleci da su na pravom putu...jer oni hoce da zarade na DV Lottery preko nasih ledja :) Nista se ti ne brini, evo ti link, sjedi, procitaj polako sta sve pise, pripremi se i cekaj jesen za prijavu na DV 2012....i naravno...trebas da procitas ovaj forum (najbolje od "korica do korica") jer sve sto treba da znas o Dv Lottery i dolasku u USA pise ti ovdje....treba ti par dana za citanje ali...svi smo, vecinom, tako i dosli do pravih i korisnih informacija iz prve ruke...i sve to besplatno kao i sama prijava za DV 2012. [url]http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1322.html[/url] Strpljenja i ...srecno:grin: |
|
|||
|
|||
![]()
pozdrav svima..... imam problem pri prijavi za zelenu kartu popunim sve kako treba i kad idem dalje ono mi izbaci kao gresku jedno polje nisi popunio proveravao sam 10 puta i dalje isto.... znam kad sam se prosle godine prijavljivao kako je bilo i tad je bilo sve ok samo sto nisam bio izuvcen...
unapred hvala |
|
||||
|
||||
![]()
Milose mozda je problem do browsera,imas obavestenje da podrzava samo IE 6 i 7.
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Milos_M;18752]pozdrav svima..... imam problem pri prijavi za zelenu kartu popunim sve kako treba i kad idem dalje ono mi izbaci kao gresku jedno polje nisi popunio proveravao sam 10 puta i dalje isto.... znam kad sam se prosle godine prijavljivao kako je bilo i tad je bilo sve ok samo sto nisam bio izuvcen...
unapred hvala[/QUOTE] Pise ti tacno, sta je greska. Ako mozes malo blize da pojasnis. Danas sam se prijavila i meni je prijavio gresku da broj dece ne moze da bude No(tako su nam rekli na prezentaciji), vec mora broj od 0 do 20. Sve ostalo je bilo ok. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Milos_M;18752]pozdrav svima..... imam problem pri prijavi za zelenu kartu popunim sve kako treba i kad idem dalje ono mi izbaci kao gresku jedno polje nisi popunio proveravao sam 10 puta i dalje isto.... znam kad sam se prosle godine prijavljivao kako je bilo i tad je bilo sve ok samo sto nisam bio izuvcen...
unapred hvala[/QUOTE] Pogledaj slucajno da nije problem kod polja "Country of Eligibility for the DV Program". Ako se prijavljujes za Srbiju, a takodjer si rodjen u Srbiji, onda trebas selektovati "Yes", i nema potrebe da ista selektujes iz padajuce liste, vec ce se podrazumijevati drzava u kojoj si rodjen.
***************************** Case No: 2011EU00021xxx Koverta poslana iz KCC: 28.04.2010. Prva koverta stigla: 25.05.2010. Prva koverta vracena: 31.05.2010. Stigla koverta u KCC: 02.06.2010. Završen ljekarski: 21.03.2011. The Day: 01.04.2011. ***************************** Green Day 06.04.2011 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
unapred hvala[/QUOTE] Meni je javio kao gresku to sto nisam cekirao "No middle name" jer u to polje nista nisam upisao,kao i vecina nas.Mozda je to... U svakom sl. obavesti te tacno u kom polju se javlja greska,tako da citaj pazljivo sta pise :;D: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=spectra;18777]Pogledaj slucajno da nije problem kod polja "Country of Eligibility for the DV Program". Ako se prijavljujes za Srbiju, a takodjer si rodjen u Srbiji, onda trebas selektovati "Yes", i nema potrebe da ista selektujes iz padajuce liste, vec ce se podrazumijevati drzava u kojoj si rodjen.[/QUOTE]
hvala svima.... bice da je bilo do ovoga.... svako dobro |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Rešen Problem oko Popunjavanja Formulara DSP-122 i DS-230 | Johnny | Prva koverta | 19 | 09.03.2011 01:41 |
Ozbiljan problem - sta ako mora da se odustane | joxx | Stare teme | 16 | 08.04.2010 08:51 |
Problem sa vakcinama u Makedoniji | pervan | Stare teme | 3 | 12.01.2010 12:41 |
![]() |