![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ovako, kada su bile prijave za zelenu kartu tamo deseti mjesec slučajno sam vidjeo te rekoh sebi, idem da se prijavim, besplatno je i nemam što izgubiti. I tako se ja prijavim za to u roku 10-ak min. i zaboravim na to sve do prije tjedan-dva dok nisam opet čuo/pročitao za nju.
I sad mene zanima, ukoliko ju dobijem, pesimist sam pa kažem da sigurno neću, da li ona ima neki rok valjanosti, pošto ako ju dobijem ne želim ići u SAD, za sad, da li ona ima nekakav rok valjanosti nekoliko godina (više->bolje), trenutno nisam u nekoj pre lošoj situaciji ovdje, ali se nikad ne zna kad se stvari mogu naglo promijeniti, pa ako se to dogodi imam green card i mogu otiči bez problema i pokušati ondje? znam da poruka zvuči kao da imam 14g. ali imam brzo 20 :naughty: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Marley;37364]Ovako, kada su bile prijave za zelenu kartu tamo deseti mjesec slučajno sam vidjeo te rekoh sebi, idem da se prijavim, besplatno je i nemam što izgubiti. I tako se ja prijavim za to u roku 10-ak min. i zaboravim na to sve do prije tjedan-dva dok nisam opet čuo/pročitao za nju.
I sad mene zanima, ukoliko ju dobijem, pesimist sam pa kažem da sigurno neću, da li ona ima neki rok valjanosti, pošto ako ju dobijem ne želim ići u SAD, za sad, da li ona ima nekakav rok valjanosti nekoliko godina (više->bolje), trenutno nisam u nekoj pre lošoj situaciji ovdje, ali se nikad ne zna kad se stvari mogu naglo promijeniti, pa ako se to dogodi imam green card i mogu otiči bez problema i pokušati ondje? znam da poruka zvuči kao da imam 14g. ali imam brzo 20 :naughty:[/QUOTE] 6 meseci od izdavanja iste nakon uspesnog razgovora u ambasadi :) |
|
|||
|
|||
![]()
Objasnjeno: [url]http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1215[/url]
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
aktiviranje zelene karte | wingreen | Vaša strana | 27 | 03.03.2022 02:01 |
Mogućnost za dobijanje papira za suprugu nosioca zelene karte | paok32 | Porodične imigrantske vize | 60 | 27.11.2018 08:19 |
Od ilegalnog do legalnog statusa - procedura Zelene karte! | Marija | Prva koverta | 8 | 09.05.2008 19:45 |
![]() |