![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
pozz_
slucajno sam saznala za zelenu lutriju i voljela bih da saznam nesto vise o tome i prijavim se, ali ne znam zaista nista o tome pa bih volje da saznam: gdje i kako se prijaviti, koliko kosta i kada se prijavljuje, svake godine ili svake druge ili nesto trece?? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Lutrija se ne plaća! Svake godine možeš da se prijaviš samo jednom i ti i dečko, muž ili već.... Sve ostalo imaš na forumu http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php do najsitnijih detalja. Kreneš po redu da čitaš Prijava na Lutriju .... Pozdrav
|
|||
|
|||
![]()
hvala mnogo na odg.
evo pocela sam da citam teme foruma, pa valjda nadjem to sto me zanima ![]() pozz p.s. ukoliko mi nesto ne bude jasno da li se mogu vama javiti?? |
|
||||
|
||||
![]()
Možeš,
kome god hoćeš samo ako postaviš pitanje u pravoj temi. Imaš na forumu 99,9% odgovora na sve što ima veze sa lutrijom. ![]() Pozdrav
|
|||
|
|||
![]()
ok_ vec sam se informisala uveliko_ samo me zanima da li ove godine prijavljivanje isto pocinje u oktobru i da li ce biti neko obavjestenje kad, kako, zasto
![]() hvala_ pozz |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV Slike - Intervju - Zelena karta po dolasku u USA | igor_hunk | Stare teme | 12 | 09.10.2009 22:49 |
Zelena karta, kada!?!? | Macedonia Ohrid | Vaša strana | 6 | 11.05.2009 15:13 |
Zelena karta | srdjevic | Lutrija (zelena, ne Srbije) | 0 | 14.06.2005 23:11 |
![]() |