![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
E ovako iz Novog Pazara sam ,znaci nema region itd, sta da upisem pod brojem 8. Mailing Address i to pod 8e. District/County/Province/State,vidim da to ovde mnoge zbunjuje,pa neka mi neko kaze sta tu da upisem,ili se to moze ostaviti prazno polje. I pitanje pod brojem 14 koliko dece imam,ako nemam jel treba staviti 0 ili samo da idem dalje,da ostavim prazno polje.
|
|
|||
|
|||
![]()
Kažeš u svojoj poruci "vidim da to ovde mnoge zbunjuje".
A zašto onda otvaraš novu temu samo zbog odgovora na jedno polje?! Nova tema na forumu se ne otvara tako lako. Bezobrazluk u fazonu daj da ja istaknem svoje pitanje i dobijem odgovor na svoje pitanje a za ostale i za forum me zaboli ona stvar! Razumijem kada je neko nov, neupućen ali kada je neko bezobrazan na forumu ne bih mu odgovorio, ma nema šanse. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima mene interesuje kada je izvlacenje i gde mogu da se pronadju rezultati dobitnika?
Ako neko moze da rezultate okaci na sajt |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=denius;32872]Pozdrav svima mene interesuje kada je izvlacenje i gde mogu da se pronadju rezultati dobitnika?
Ako neko moze da rezultate okaci na sajt[/QUOTE] Kako to misliš da netko okači rezultate na sajt? Pa svatko provjerava rezultate sam sa svojim confirmation number... :wtf:
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=nives1103;32880]Kako to misliš da netko okači rezultate na sajt? Pa svatko provjerava rezultate sam sa svojim confirmation number... :wtf:[/QUOTE]
ok ali kada ce moci da se proveri status meni CN pocinje sa 2014, kada ce biti rezultati? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=denius;32923]ok ali kada ce moci da se proveri status meni CN pocinje sa 2014, kada ce biti rezultati?[/QUOTE]
Taj CN proveravaš tek 1.5.2013. Do tada puno sreće i strpljenja!!!
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=BAXI;32924]Taj CN proveravaš tek 1.5.2013. Do tada puno sreće i strpljenja!!![/QUOTE]
dobro sta je tu je cekati se mora cujemo se jel neko zna nekog ko je otisao na taj nacin i dobio Green card? Sta moze sa tim da se napravi dalje u koracima koje su beneficije? |
|
|||
|
|||
![]()
A da malo cekajuci 01.05.2013 procitas i ponesto sa foruma
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=denius;32926]dobro sta je tu je cekati se mora cujemo se jel neko zna nekog ko je otisao na taj nacin i dobio Green card? Sta moze sa tim da se napravi dalje u koracima koje su beneficije?[/QUOTE]
Beneficije su to sto dobijes radnu i boravisnu dozvolu za USA. Kao i to sto nakon 5 godina mozes da postanes drzavljanin. Cash, poslove, kuce/stanove i plavuse vise ne dele, jbg, nestalo (kriza je i u US) |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pitanje u vezi DV 2014 | Slobodan021 | Vaša strana | 14 | 01.05.2013 19:05 |
Promena adrese u USA pre ili nakon dobijanja GC | Mv2Player | Stare teme | 5 | 25.07.2011 02:05 |
Dve prijave, promena adrese, sponsorship... | JoMan | Prva koverta | 5 | 03.05.2011 19:56 |
Jedno pitanje u vezi odlazka u USA | srboljub89 | Stare teme | 10 | 03.08.2009 15:07 |
Pitanje u vezi kopija formulara | mariags | Prva koverta | 8 | 25.05.2008 15:26 |
![]() |