![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Kasno slanje DS260 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Spominje se da ce mi ovo trebati za intervju
Affadavit of support Sta ako nemam nikoga u US i ako nemam obezbedjen posao? Negde sam procitao da je onda potrebno $13.000 na racunu... jesu li to trazili poslednjih godina? Hvala! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
али је пожељно да имаш бар неки позивни (необавезујући) мејл од неког пријатеља, где он пише да ће ти се наћи у почетку. није обавезно, али није га лоше имати...
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da li I -134 treba ovjeravati na domaćem tlu, u opštini ili drugo ili je samo potpis dovoljan
|
|
|||
|
|||
![]()
Još samo da dodam da se ne uspaniče oni koji čitaju closed threads na ovom forumu: I-134 je nekad prije davno trebalo ovjeravati kod notary public, ali to je ukinuto, bitno je naravno i dalje da je sponzor iUS državljanin ili da ima legal residence
|
|
||||
|
||||
![]()
Vrlo često kad neko nazove (ambasadu) i spomene Affidavit of Support, oni i ne slušaju kako treba šta ste rekli, vi kažete da ste u emigrantskom statusu, oni to i ne registruju, počnu da gađaju sa informacija kao da ste u turističkom statusu.
Na starom threadu o ovoj temi pominje se i slučaj iz Bosne gdje se traži I-134 za TURISTIČKU VIZU. Tražili od sponzora I-134 i 15.000 $, samo da pojasnim: depozit se ne traži kao uplata, to jedino može biti "deposit" u smislu: a time deposit account at the bank, dakle depositni račun kojim sponzor za turističku vizu skupa sa I-134 prikazuje da ima 15.000$ na računushowing . Ponavljam da je to za time account depozit samo za turističku vizu. |
|
|||
|
|||
![]()
Ja imam edno pitanje oko garantni list. Za svaki slucaj obezbedio sam garantni list od jedan moj prijatel koi zivi vo Florida, a ja cu ici New Jersey kod mog rogaka. Sta mislite dali je u redu ovo i dali neko je imao slicno iskustvo. Nadam se da nece biti nekakvih problema na intervju. Hvala vam unapred
|
|
|||
|
|||
![]()
Da sam na tvom mestu nebih ni spominjao to pismo. Daj im samo ono sto pise na sajtu ambasade. Nama nisu ni trazili.
|
|||
|
|||
![]()
Hvala puno milosh na odgovor ali ipak sam malu zabrinut, s kontaktima s moim Makedonaca koi su prosli intervju svi su nosili na intervju taj garantni list a i mnogo ljudi koi su imale nekakvo iskustvo so ambasada vo Makedonija me sovetuju da obezbedim garantno pismo za svaki slucaj
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Affadavit of support | mvp977 | Druga koverta | 161 | 21.03.2009 19:36 |
Support group | steficacvek | Stare teme | 18 | 29.09.2008 13:03 |
![]() |