![]() |
|
|
Ne-imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za turističke, poslovne, medicinske i ostale ne-imigrantske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Cao ,
Bio sam prije par godina na work and travel programu (j1) i napravio overstay od 9 dana. Imao sam vizu za rad do 1 oktobra, a mogao da ostanem do 1 novembra, medjutim ja sam se vratio 9 novembra. Da li neko zna nekog da je bio u slicnoj poziciji, sta bi bio najbolji izgovor ? Kada pokusam da nadjem svoj i94 na zvanicnom sajtu, izbacuje mi error traveler not found. Hvala ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Imas u topicu intervju - ambasada, mladji bracni par je imao overstay i na kraju su ih na zalost odbili kada su vec platili razgovor za petoclanu porodicu...
|
||||
|
||||
![]()
Ako se ne varam oni su ostali duže od godinu dana. Verujem da nije isto kada neko ostane 9 dana duže i kada ostane duže od godinu dana.
Edit Evo našao sam post... Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Do 180 dana ne bi trebalo da dobijes ikakve zabrane sem sto mogu da ti odbiju vizu zbog toga kada budes aplicirao.
od 180-365 i preko 365 dobija se zabrana. |
|
|||
|
|||
![]()
Prosle godine sam ponovno aplicirao na WiT i odbijen sam zbog tog overstaya.
Koliko sam citao, zabrane nemam, ali imam prekrsaj, i kada me otvore u sistemu vidjece prekrsaj. Ne znam da li je neko imao slican slucaj, razmisljam vec dugo, sta bi bio najbolji izgovor, ali tesko je ista reci |
|
|||
|
|||
![]()
Pa zasto si ostao tih 9 dana? Mislim da si to stvarno bezveze napravio.
Jedan moj drugar sa faxa je odbijen za W&T ove godine a imao je overstay 2 dana. Takodje ovo bi mu bila treca uzastopna godina na programu
|
|||
|
|||
![]()
Bezveze narpavio glupost, kad sam pomjerao kartu predloze mi taj datum i ja prihvatim.
Kasnije nisam sam sebe mogao ubjediti da je moguce da sam to uradio... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Hvala mnogo,
Pokusacu svakako, procitao sam sve. Nemam zabranu, ali imam prekrsaj, i bice veliki problem prilikom dobijanja ne-imigrantske vize. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Neko dolazi za beogradu u narednih par dana ??? | Siberian | Vaša strana | 4 | 16.06.2014 09:36 |
ZELENI KONTEJNER - rok trajanja 30 dana, ciscenje poslednjeg petka u mesecu! | xeg | Vaša strana | 10 | 27.09.2010 23:14 |
![]() |