![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » nije mi stigao sticker sa adresom, sta da radim???? » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
U PRVI koverat dobio sam jos jedan list vise koji nema u primere, koji glasi ovako:
link: http://img193.imageshack.us/img193/7...tantnotice.jpg thumb: ![]() IMPORTANT NOTICE! Court Certificate Requirement Every applicant 16 years of age or older should submit a current court certificate, i.e., one issued within the last 6 months. This document is a supplement to the police certificate. Court certificates are issued by the municipal court having jurisdiction over a person's permanent residence. How to Obtain Police Certificate All applicants must submit a police certificate. For persons residing in Macedonia or Kosovo, it may be obtained from the local police with jurisdiction over a person's permanent residence. Dali je neko drugi dobio ovakav list i dali to znaci da sada posaljem zajedno sa ds 122 i ds 230 i court i police certificate? |
|
||||
|
||||
![]()
Ja to nisam dobio, a sudeci po njihovim uputstvima mislim da nam za prvi krug taj papir ni ne treba. Strpi se jos malo, mozda se javi neko iskusniji, ali mi se cini da ces slati bez tog papira
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ako ti pise da treba da posaljes, a pise, u cemu je problem? Nije nemoguce da se razlikuje procedura za Makedoniju, Srbiju i Kosovo. Posalji!
|
|
|||
|
|||
![]()
Prvi put se ne salju nikakavi dokumenti, kad bude zakazan intervju u ambasadi onda se nose svi dokumenti originali i prevodi. Sada je dovoljno poslati samo te obrasce sto dodju u prvoj koverti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prvi intervju za DV-2009 - 3. oktobar 2008. | kolja | Stare teme | 39 | 14.10.2008 23:23 |
![]() |