![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Jel poslao neko prve formulare? » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav!
Dali ce mi stvarati neku prepreku to sto sam ja treci stepen i sto nemam nista radnog staza.(zavrsna godina) I naravno sto verujem da je njih dosta isto pitalo, koliko je tesko naci posao tamo i kuda otici u pocetku. Engleski mi ide solidno nije mi problem gramatika cak imam i nekoliko drugova koji su iz Engleske sa kojima redovno pricam bez problema preko skype. Imam rodbine koja zivi u Dalasu ali nije mi bas do toga da njih pitam za smestaj itd jednostavno zato sto nismo u nekom kontaktu. Unapred hvala na odgovorima! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
A ti si izvucen ili sta?
Ne razumem kakav si treci stepen, cega?
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|||
|
|||
![]()
nisam izvucen,treba da konkurisem u oktobru..o trecem stepenu srednje skole pricam
![]() btw cini mi se da sam napravio temu u pogresnom podforumu ako neko ima privilegije neka je pomeri |
|
||||
|
||||
![]()
Ti sa trecim stepenom srednje skole ne mozes da odes u USA. Moras da imas 4 godine srednje u kontinuitetu, NE VANREDNO ili visu skolu ili fakultet.
Bolje da se ne prijavljujes, jer ces dati u ambasadi mnogo para a odbice te na razgovoru sigurno (ovo sve pricam ako budes izvucen). Imas podjednaku sansu da budes izvucen kao i svi drugi ali nema sanse da odes jer ne ispunjavas uslove, prijavom ces samo uskratiti sansu nekome ko moze da ode a nece biti izvucen jer se mnogo ljudi prijavi.
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|||
|
|||
![]()
Hmm.Ako je tako onda uredu.meni je receno da imam sanse da prodjem iako cetvrti stepen zavrsim vanredno.jeste da imam veliku zelju da idem tamo ali ipak ne zelim nekoga da uskratim
|
|
|||
|
|||
![]()
Ozeni neku sa srednjom cetvorogodisnjom pa idi preko nje.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.greencardserbia.com/main/...a-pitanja.html
Šta je minimum zahteva za obrazovanje i radno iskustvo?! Svaki prijavljeni mora imati najmanje srednju školu ili najmanje dve godine radnog iskustva iz oblasti koja zahteva najmanje dve godine obuke. Ispravite me ako gresim ali ja koliko vidim ovde pise da moze konkurisati svako ko ima minimum srednju skolu @vuxanne to je sekundarno resenje ![]() Last edited by Stojke; 22.01.2014 at 03:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Moras imati 12 godina skolovanj bez prekida(to je po Americkom sistemu jer oni nemaju osnovnu pa srednju ko mi) , ili ti ga po 8 osnovne pa 4 srednje po nasem sistemu skolovanja...
Prokopaj malo po forumu bilo je dosta pitanja u vezi toga, ali nazalost za sada ne zadovoljavas uvjete. |
|
||||
|
||||
![]()
Ja imam zavrsenu srednju trogodisnju i visu koja je isto trogodisnja. Znaci li to da ne ispunjavam uslove da konkurisem za GC?
|
|
|||
|
|||
![]()
stvarno glupost, a ovde mogu faks da upisem samo ako zavrsim cetvrtu godinu vanredno
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
par pitanja za novajliju.. | sasha8338 | Stare teme | 3 | 20.03.2013 14:00 |
Drugari, dva pitanja | dzonny | Stare teme | 15 | 12.01.2013 19:06 |
Par osnovnih pitanja | kish89 | Vaša strana | 99 | 03.06.2010 22:09 |
Par pitanja i tako :) | Leona | Vaša strana | 34 | 27.11.2008 23:57 |
![]() |