![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav za sve e ovako već sam ovdje duze vrijeme kao čitalac i mogu reći da sam dosta toga saznao sa ovog foruma i veoma mi je drago što sam nabasao na njega .Moje pitanje je napravio sam na provjeru svoje aplikacije za mene i moju porodicu prijavu sam poslao i došao mi je mail Nova prijava za DV-2013 od clana nedin e sad me zanima konkretno jel ovako izgleda inače aplikacija vidim user i pass nešto treba pa bi molio nekoga konkretno da mi malo to pojasni inače prvi puta sam aplicirao pa ko ima malo volje da mi to izdetaljiše sta i kako ta provjera funkcionise :smrc:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=nedin;25611]Pozdrav za sve e ovako već sam ovdje duze vrijeme kao čitalac i mogu reći da sam dosta toga saznao sa ovog foruma i veoma mi je drago što sam nabasao na njega .Moje pitanje je napravio sam na provjeru svoje aplikacije za mene i moju porodicu prijavu sam poslao i došao mi je mail Nova prijava za DV-2013 od clana nedin e sad me zanima konkretno jel ovako izgleda inače aplikacija vidim user i pass nešto treba pa bi molio nekoga konkretno da mi malo to pojasni inače prvi puta sam aplicirao pa ko ima malo volje da mi to izdetaljiše sta i kako ta provjera funkcionise :smrc:[/QUOTE]
Ako mislis na proveru prijave na ovom sajtu to zaboravi vec neko vreme ne radi, ranije je sluzila da neko od admina i mod proveri tvoju prijavi da li je ok i ako jeste dobijes informaciju, posto nas ovde sad na forumu ima mnooooooogo a ljudi nemaju vremena da za svakog proveravaju prijave kazem opet zaboravi. Prijavljujes se na zvanicnom sajtu: [url]https://www.dvlottery.state.gov/[/url] Svoju fotografiju proveravas da li je u propisanim dimenzijama, formatu i velicini na: [url]https://www.dvlottery.state.gov/photo.aspx[/url] I to je to, srecno ... :beer: |
|
|||
|
|||
![]()
Ok hvala ti puno odgovoru malo me je strah bilo da nisam ponovo poslao preko foruma aplikaciju pa da me nediskvalifikuju, jer ja sam već aplicirao za sebe i porodicu na zvaničnom sajtu i dobio sam broj tamo . Nesnalazim se baš najbolje na forumu pa reko da nisam šta zabrljao:smrc: Znači onaj mail što sam dobio da će se poslat inf o mojoj provjeri neće ni doći jer neradi,ok da više nesmaram još jednom hvala na odgovoru.:grin:
|
|
|||
|
|||
![]()
Bez brige, cuvaj onaj broj sto si dobio prilikom prijave, sve ostalo zaboravi i puno sreće ... Pozz
|
|
|||
|
|||
![]()
Do kojeg datuma traje prijava?
Jel do 04.011.2011 |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Barbosa;25622]Do kojeg datuma traje prijava?
Jel do 04.011.2011[/QUOTE] Traje do 05.11.2011. Imas sve na [url]http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html[/url] :book: Srecno! :;D:
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2013 | jovke | Stare teme | 1006 | 08.08.2012 11:04 |
prijava, mogući problemi | mrgud79 | Vaša strana | 15 | 03.11.2010 22:08 |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Happy Nova 2010. Year :) | dare_ns | Vaša strana | 5 | 02.01.2010 04:16 |
Nova vlast = Nova pravila | nelson | Vaša strana | 2 | 30.12.2008 15:47 |
![]() |