![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
intuicija te nije izdala ovaj put
![]() ovim odgovorom sam dobila tacan odgovor na svoje pitanje,hvala ti puno. |
|
|||
|
|||
![]()
U Beogradu postoje zajedničke MBA studije Lincoln University i Singidunum-a.Nastava je na engleskom i dolaze profesori iz USA.
Prema informacijama sa Singidunuma, diploma je Lincoln-ova na engleskom jeziku. Pisala sam univetzitetu Lincoln iz Oklanda i potvrdili su mi da je diploma priznata u USA. Da li negde mogu da vidim koje su MBA diplome priznate u USA? Inače, radi se o sledeća dva univerziteta: http://www.singidunum.ac.rs/ http://www.lincolnuca.edu/ |
|
|||
|
|||
![]()
Mene za zanima sledeće: završila sam Višu poslovnu, a zatim i Fakultet za finansije, osiguranje i bankarsto(u trogodišnjem trajanju), sada učim četvrtu godinu na Fakultetu za poslovnu ekonomiju(treba mi za magistarske studije). Svi fakulteti su akreditovani kod nas(Imaju dozvolu za rad. U Srbiji je to veoma važno i ne postoji rangiranje kao u USA). Znači, prvo dve godine na Višoj, pa treću godinu na fakultetu i biće četvrta na fakultetu. Sada imam dve diplome, a kada završim ovaj, imaću i treću. Mene buni sledeće: Da li se kada završim ovaj fakulet računa da imam dva fakulteta(zbog dve diplome) ili jedan, po americkim propisima?
Možda je poruka malo konfuzna, ali pokušala sam da je obrazložim. Hvala unapred na odgovoru! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sada imam jednu diplomu vise skole, zatim jos jednu dilomu fakulteta(diplomirani ekonomista - menadzer bankarstva), a kada zavrsim cetvrtu godinu(sada polazem diferencijalne ispite koje mi nisu priznali), dobicu jos jednu diplomu sa zavrsenim fakultetom. Radi se o dva razlicita fakulteta i jednoj visoj skoli. Diplome fakulteta su bachelor.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pravo je pitanje zbog cega ti je to sada bitno? Kad jednog dana udjes u USA (a moze i pre), odnesi sve svoje diplome sa pratecom dokumentacijom (koji predmeti, koliko sati nastave po semestru i sl.) koju ce ti izdati fakultet/i i visa skola u jedan od onih ranije i verovatno na drugom mestu pomenutih centara za odredjivanje ekvivalentnosti nasih diploma sa americkim i oni ce ti tacno napisati gde si i sta si.
02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010 05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx 01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki 09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki 04. 12. 2009. - Stigla druga koverta 22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled 27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje 09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA! 17. 09. 2010. - D(eparture) Day |
|
|||
|
|||
![]()
A koji su to centri?
|
![]() |
|
|
![]() |