![]() |
|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » Gde je najbolje za porodicu sa malom decom? » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala Good Spirit...nemam baš predstavu kako je tamo
![]() ![]() Poslaću par upita za rentanje stana blizu centra, nadam se da će mi neko odgovoriti i da će nas neko primiti...ako ne iskoristiću tvoj prijedlog i svaki savjet za rentanje stana jer ste mi rekli u prethodnim postovaima da ima stan koji se može iznajmiti bez kreditne historije i koji je udaljen nekih 20min od mjesta gdje sad živite. Nervozna sam pred intervju...nadam se da će sve proći ok. Ako nekog bude zanimalo mogu napisati šta je bilo na intervjuu. |
|
|||
|
|||
![]()
ja sam jos ovde i cekam 1.5. da vidim sta ce biti.
naravno,pomalo cackam da vidim sta gde ima,i naleteo sam na ovaj sajt,koji mi se cimi sasvim ok. evo jedan link,pa skrolujte dole do kraja strane da vidite sta sve ima napisano. http://www.trulia.com/property/30572...oston-MA-02119 ovo je samo za primer,a sve bas pise.i kakve su skole,i kriminal,prevoz,vrednosti nekretnina,moze za kupovinu,rentanje,sta giod pozelite. nadam se da je od neke pomoci. |
|
||||
|
||||
![]()
I kako prođoste s maslim detetom? Jeste li zadovoljni? Naša priča je jako slična vašoj
|
|
|||
|
|||
![]()
hmm..nije valda da nema bash niko da iznese svoja iskustva o dlasku u ameriku sa malim detetom..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja znam jedne ali su se vratili u Srbiju. Ja imam malo dete ali je rodjeno ovde. 20 meseci
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi još nismo sletili u Ameriku sa našom djecom, pakujemo kofere zato baš nisam ni aktivna u postovima na forumu ali čim sletimo biće informacija kako smo se snašli, jer jedno će dijete trebati odmah tamo krenuti u školu a dugo bi trebalo u vrtić.....iskustva dolaze uskoro
|
|
||||
|
||||
![]()
Dinna 3008
Ja takođe nestrpljivo očekujem tvoje komentare, zato što kao i ti imam jedno dete koje treba da ide u školu a drugo u vrtić a i Huston je jedna od opcija.
|
|||
|
|||
![]()
Dina kada se smestite pa ocekujemo tvoje komentare...pgotovo za manje dete koje je za vrtic.I ja imamjednog takvog zvrka
|
|
|||
|
|||
![]()
Čim sletimo i smjestimo se, javljam se sa informacijama iz prve ruke i ličnog iskustva (nadam se da će biti pozitivne)
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Javi kako god da bude ..i dobro i lose...mada nadam se dobro. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |