![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Popuni samo kao udata ukoliko nisi nista slala i to je to....dobices onda opciju za supruga da popunis i za njega i gotovo....nema sta da ti otkljucavaju ako im nista nisi ni poslala ....logicno.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nadam se da cemo svi proci ok i da cemo dobiti green card!!! Ovo su mi najbitniji dani u zivotu i tako sam sretna i zato sam stalno pod nekom tenzijom,da nesto slucajno ne podje kako ne treba,...maloprije sam se cula sa nekim deckom koji je prosle godine prosao ok i trenutno je u Americi,..uglavnom on mi je rekao da su oni morali da odstampaju formular ds260 i da salju ono koverta,posta i to,...Ja sam to odradila sve online i poslala,znaci nisam u vidu papira slala nigdje,samo online,dosao mi je mail potvrde sa kodom,..ali me dodatno zbunjuje sto svi pisu o neko potpisu! jesam ja pravilno ovo odradila? ljudi izvinite sto panicim po forumu,ali samo zelim da budem u sve sigurna,a vidim da uvijek na sve odgovorite
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() a broj je 2016EU00023XXX |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo na site eve i nie sme edni od dobitnicite za 2016 god.Ja popolnavme aplikacijata ja isprativme, i dobivme povraten mail deka e primena i deka e na razgleduvanje. E sega sakam da prasam dali nekoj moze da mi kaze dali treba da cekame da ni kazat deka e razgledana aplikacijata ili da se ceka 2016 za da zakazat za intervju? Molam za informacija . Vi blagodaram
Reply With Quote Odgovori |
|
|||
|
|||
![]()
Sledno e da dobies izvestuvanje za na intervju. Od Oktomvri 2015 godina poznuvaat intervjuata, zavisno od toa pod koj broj si izvlecen. Kolku ti e pomal brojot, tolku pobrzo ke ti zakazat . Poz
|
|
|||
|
|||
![]()
Blagodaram.A za intervjuto ke bideme ivzesteni preku mail?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nema na sto
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
TNX.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Za vo ambasada ke trebaat, a i za lekarskiot. Ama toa otom-potom
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
USCIS Immigrant Fee | oskark | Vodič za emigrante | 303 | 20.03.2021 10:49 |
Application Received - Sta sad? | dejancic | Agencije za prijavu | 20 | 25.11.2009 21:26 |
Formulari na lekarskom pregledu | xeg | Uputstva za dobitnike | 15 | 14.10.2008 15:07 |
Formulari bez godine u pozadini | mariags | Prva koverta | 3 | 20.05.2008 01:31 |
![]() |