![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ja bih kod faksa napisao "no degree" i poslao formular. Nista vise. Realno, ti ces priloziti diplome i svedocanstva srednje i to je sasvim dovoljno.
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ponovo sam pretrazivao forum i iscitao desetine postova vezanih za ova pitanja oko pohadjanih obrazovnih institucija. S obzirom da mi na diplomi pise da je vrsta skole "srednja tehnicka i srodna ekonomska", da li da upisem academic ili vocational i treba li prevoditi naziv institucije (npr.mjesovita srednja skola)? Sto se faksa tice, u pitanju je bio ekonomski: Course of Study: university ili faculty of economics Degree, Diploma or Certificate Received: no degree Zapeo sam oko naizgled laganih pitanja ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Druze, ista situacija, samo sto sam ja kod school name stavio faculty of economics, kod course of study marketing (taj sam smer bio), a na kraju sam napisao samo no diploma... Valjda je to ok, ako nije, recite pa da otkljucavamo
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
OK...za degree u vezi faksa ide: no degree...fakultet je napusten..sve jasno
U vezi ovog? Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Stavi academic. I ja sam zavrsio srednju ekenomsku i stavio academic i sve bilo ok.
Za ovo drugo, course of studies stavis economics. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Onda bi trebao i za faks napisati na nasem: univerzite/ek. fakultet? Mislim da sam se previse "zabrinuo" oko tih stvari, ali ne bih da moram otkljucavati za nesto sto sam mogao provjeriti sa nekim ovdje... |
|
|||
|
|||
![]()
pa ja, napisao sam srednja skola...jer je pisalo kako se skola zove, a zovo se tako srednja skola xy.
previse se zaista zamaras time. nije to toliko bitno. |
|
|||
|
|||
![]()
Posle dve nedelje cekanja, i poslatih nekoliko emaila KCC da mi otkljucaju formular danas sam nazvala KCC, ukratko, klasika od odgovora, tehnicki problem, poslace mail da obaveste kada otkljucaju. Nista ostaje da cekam.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hvala puno svima, necu vise dosadjivati ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
USCIS Immigrant Fee | oskark | Vodič za emigrante | 303 | 20.03.2021 10:49 |
Application Received - Sta sad? | dejancic | Agencije za prijavu | 20 | 25.11.2009 21:26 |
Formulari na lekarskom pregledu | xeg | Uputstva za dobitnike | 15 | 14.10.2008 15:07 |
Formulari bez godine u pozadini | mariags | Prva koverta | 3 | 20.05.2008 01:31 |
![]() |