![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
pozdrav....ja sam prije 2 mjeseca zvao ambasadu u Zg....i pitao ih za DJ ili D....posto sam u brzini i navici utipkao mjesto rodjenja DJ...i rekli su mi da se ne brinem....da znaju sto to znaci....bitno je da je naziv tocan i istinit.....to su nebitne greske....
|
|
||||
|
||||
![]()
Kako ti piše u pasošu, tako piši, moje mišljenje. Moj kum je morao da menja vizu zato sto je u starom pasošu (i vizi) stajalo ĐORĐEVIĆ, a u novom pasošu, DJORDJEVIĆ, samim tim i viza je postala nevažeća. Pretpostavljam da je to za DS 260 isto...
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
Nije u pitanju moja adresa, vec adresa mog roditelja tj. nije u mom pasosu. Pogledao sam slova latinice da se podsetim, tu pise da postoji slovo Đ, ali ne i slovo DJ... pa pretpostavljam da ja treba da napisem KARADORDEVA. Tj. da treba da pisem D umesto Đ, a ne DJ umesto Đ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Koliko se sjecam u Uputstvu za popunjavanje pise da se slova pisu bez kukica i crtica Đ kao D, a ne kao DJ. Ć, Š, itd kao C, S a ne kao CH ili SH, itd
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav drustvo, dobitnik sam na DV2017 i popunjavam DS-260 ali nemam odgovor na adresu kod koga cu odsesti u USA jer nemam nikog tamo a ne ocekujem ni pomoc nasih meni nepoznatih ljudi cije sam telefone dobio po preporuci ljudi koje poznajem ovde. Jel ima neku ideju sta da pisem tu? Izvinjavam se ako je ovakvo pitanje vec bilo u nekoj od tema, ja ga nisam video.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pisano je vec da su oni koji su bili u vasoj situaciji navodili adresu hotela u kome bi odseli prvo vreme ili adresu nase crkve u podrucju gde su planirali da se smeste. Takodje, tu adresu mozete promeniti i na intervjuu pa cak i kada sletite u USA.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Mi smo dobitnici za DV2017... I sad popunjavamo DS-260... Mi smo u HR promjenili par adresa, sto prijavljenih, sto neprijavljenih kao boraviste/prebivaliste, pa nam nije bas pretjerano jasno sta staviti vezano za prijasnje adrese stanovanja, pa ovo su moja pitanja vezana uz to:
1) Da li treba upisati boravista i prebivalista sva ili samo prebivalista ili neovisno o tome samo mjesta di si boravio vise od 6 mjeseci? 2) Da li treba kakva potvrda iz policije(o nekaznjavanju, o boravistu/prebivalistu) iz svakog mjesta koje smo gore naveli, jer tako pise u njihovim uputama za popunjavanje, pod "Police Records" na dnu? https://travel.state.gov/content/vis...documents.html 3) Ako je osoba zavrsila recimo 1. razred gimnazije, 2.,3.,4. medicinsku skolu, da li u polje "Degree, Diploma or Certificate Received " za taj prvi razred staviti recimo "FIRST CLASS CERTIFICATE" Unaprijed se zahvaljujem ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2) Mislim da svu policijsku evidenciju moze da zahteva "za izdavanje" samo policija u opstini rodjenja. Sada, bas i nisam siguran kako je to reseno u Hrvatskoj, ali verujem da je "sve to prakticno isto". 3) Tvoje resenje zvuci logicno, ali mislim da ce vise gledati 12 uzastopnih godina skolovanja, a manje koje su skole u pitanju, mada ne vidim razlog da tako nesto ne upises, pa makar ga posle brisali. Last edited by slucajni_prolaznik; 12.06.2016 at 19:27. |
|
||||
|
||||
![]()
1. I ja bi u Vasoj situaciji pisao samo adrese na kojim sam ikada bio prijavljen i to preko 6 meseci,
2. Koliko mi se cini u Srbiji potvrdu trazite od Mup-a opstine na kojoj ste prijavljeni, ne rodjeni a oni po potrebi kontaktiraju ostale, 3. Verovatno je slucajni_prolaznik u pravu.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo opet ja
![]() ![]() 1.U formularu mi traze odgovor da li sam u radnom odnosu ili sam student, medjutim ja nisam ni jedno ni drugo 2. bila sam profesionalna sportistkinja i bila sam osigurana, medjutim taj klub se ugasio i nepostoji vise, da li da popunjavam tu stranicu jer nema od navedenih polja sport 3. Po pitanju skolovanja zavrsila sam visu zatim specijalisticke strukovne studije i koju diplomu bi trebala da navedem u formularu 4. sta je NVC case number jel to broj pod kojim sam izvucena Unapred hvala Pozdrav ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
USCIS Immigrant Fee | oskark | Vodič za emigrante | 303 | 20.03.2021 10:49 |
Application Received - Sta sad? | dejancic | Agencije za prijavu | 20 | 25.11.2009 21:26 |
Formulari na lekarskom pregledu | xeg | Uputstva za dobitnike | 15 | 14.10.2008 15:07 |
Formulari bez godine u pozadini | mariags | Prva koverta | 3 | 20.05.2008 01:31 |
![]() |