![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
adresa gdje živi supruga. - ista kao sada (ako je na istoj adresi kao i ti), ista kao adresa u americi koju si i ti naveo, ne znaš ili nešto drugo. uz pretpostavku da ste još uvijek zajedno, stavi same as present. ja bih tako uradio. |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala johnywalker, sve tako smo i stavili, ali neki crv pocne da grize, pa ti pada svasta na pamet.
Stavili smo same as present, zajedno smo na istoj adresi. |
|
||||
|
||||
![]()
Samo podsecanje da DS-260 mozete otkljucati da bi uneli promene pre i nakon zakazanog termina za intervju i to tako sto cete u prvoj varijanti traziti od KCC-a da vam otljuca isti, a u drugoj kontaktirati samu ambasadu gde vam je zakazan intervju. Cisto da budete malo spokojniji sada prilikom slanja.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ljudi. Nov sam na forumu ali ga pratim koliko i apliciram za DV(3 god). Elem zeni juce stigne mail da je prosla u naredni krug za DVLottery2017.
I sad kao i svaki nestrpljivi ljudi uzmememo danas da posaljemo DS-260 formular. Pogadjate..u toj brzini zaboravimo da unesemo zenino skolovanje(koje je manje vise najbitnije( ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pitanje ja skroz kasnim tek krajem septembra sam vidio da sam dobio i tad sam ds 260 aplikaciju popunio kad bih ja mogao ocekivati intervju broj je 28xxx hvala unaprijed na svim iskustvima |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prošle fiskalne godine je vaš broj bio zakazivan za intervjue u periodu Maj - Jun. Sup.Mod.
|
|||
|
|||
![]()
hvala puno nadam se da ce mi biti uspjesno valja cekati do maja...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo svima,
jedna mala pomoc gledao sam iz dosade tamo onaj formular ds 260 kad tamo sam primjetio pod aplicant na gornjem lijevom uglu da mogu nekoga dodati iako nisam trazio od KCC da mi otvorio taj dio da bih nekog dodao vec sam ih pitao nesto bezveze sto nema veze sa dodavanjem neke osobe ima nas dovoljno. Ako mozda neko zna zasto je to tako bio bih zahvalan na pomoci... hvala puno |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
USCIS Immigrant Fee | oskark | Vodič za emigrante | 303 | 20.03.2021 10:49 |
Application Received - Sta sad? | dejancic | Agencije za prijavu | 20 | 25.11.2009 21:26 |
Formulari na lekarskom pregledu | xeg | Uputstva za dobitnike | 15 | 14.10.2008 15:07 |
Formulari bez godine u pozadini | mariags | Prva koverta | 3 | 20.05.2008 01:31 |
![]() |