![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko moze da m pojasni kako funkcionise visa bulletin? Ne mogu da skontam gde ispisuju ko je kada zakazan za intervju tj. gde je limit...
Moj case number je 25XXX pretpostavljam da ce intervju biti feb-mart po iskustvima drugih sa ovog foruma.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162 Pozdrav. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima i naravno cestitam onima koji su izvuceni.
imala bih jedno pitanje vezano za posao. navela sam u ds 260 sva mjesta gdje sam radila i bila prijavljena ali sam navela i da radim na kruzeru, ugovori su nam inace po 6 mjeseci i zastupa nas firma iz kipra gdje se i vodimo i sa njihovim radnim ugovorima i certifikatima se mozemo zaposliti i vani u evropskim zemljama, na zalost ne vodimo se kod nas a ja sam stavila da sam zaposlena, jer trenutno sam na duzem godisnjem i trebala bih da se vratim na brod u juli mjesecu. eh da li ce to sada predstavljati problem sto sam stavila da radim a ne vodim se kod nas, ja sam dala sve potrebne podatke firme i da ih kontaktiraju. a najgore poslala sam vec ds 260 ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
copy/paste na vise tema nije dozvoljen. Hvala na razumevanju. Sup.Mod.
|
|||
|
|||
![]()
Dajte mi pomoci oko ovo ds 260 molim vas,
Radim vec 5 godina i promenio vise mesta.Kako da nabroim kad sam poceo i zavrsio u firme sta sam bio preje 3-4 godina kad se nemogu setiti.Ima li neka ustanova gde mogu izvaditi ove podatke,Isto me zanima i za sadasnu firmu sta radim.Radim na terenu po 3 meseca i jedan sam kuci ali kad sam kuci gazda me odjavi a posle kad odem opet me prijavi.Kako da napisem i za ovo,Hvala ljepa |
|
|||
|
|||
![]()
Bio sam isto 3 puta u Usa sa turisticna-biznis visa.Na emigracija kad udjem mi udare pecat gde pise datum ulaska u Usa ali kad izadjem nista ne pise,U ds 260 trazi datume kad si bio i kad si izlazio a jas se nemogu setiti kad sam izlazio,pogotovo na datume.Kako mogu resiti i ovo ako neko zna
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ja sam dobitnik iz prošle godine, i moj broj je 25xxx. Ako posmatraš proteklih nekoliko godina, vaš interview će biti u aprilu ili maju. Moj konkretno je zakazan za 15. maj (s tim da sam ga ja pomjerio za juni). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
S obzirom da si već poslala DS260, moj savjet je da u slijedećih 3 mjeseca ne radiš ništa drugo osim pripremanja za interview i eventualno iseljenje. Razloga za paniku nemaš, jer ćeš poslije moći odključati ds260 i izmjeniti šta bude trebalo - npr. ja sam to nedavno uradio i promijenio brojeve pasoša jer su supruga i sin dobili nove. A promijenio sam i datum interview-a. Koliko vidim, tvoj broj je 2xxxx - slobodno dodaj još jedan broj (ili 2) iza 2, npr. moj je 25xxx, i interview je prvobitno zakazan za 15. maj, pa sam ga ja pomjerio za 15. juni. Čqk i da ti je broj 29999, šanse da ne dobiješ poziv na interview su jako male, da ne kažem nikakve, tako da nema potrebe za žurbom. Moj savjet je da za sada čitaš o ovoj tematici. Imaš more informacija na ovom forumu, kao i na visa journey, brit simon says itd. Ako te bude nešto konkretno zanimalo, javi se na pp, s tim da ti za to treba 10 postova. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Zvanicna stranica na kojoj se proveravaju cut-off brojevi je ova.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima,
izvucen sam na ovogodisnjoj lutriji. Zanima me da li je problem ako pod prethodnim zaposlenjem ne navedem da sam radio u USA kao J1 na Work and Travel programu. Naime, pokusao sam da navedem to i nisam mogao sacuvati jer mi je pisalo da je greska sa datumima, a sve sam datume tacno naveo? Hvala. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
USCIS Immigrant Fee | oskark | Vodič za emigrante | 303 | 20.03.2021 10:49 |
Application Received - Sta sad? | dejancic | Agencije za prijavu | 20 | 25.11.2009 21:26 |
Formulari na lekarskom pregledu | xeg | Uputstva za dobitnike | 15 | 14.10.2008 15:07 |
Formulari bez godine u pozadini | mariags | Prva koverta | 3 | 20.05.2008 01:31 |
![]() |