![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Jas ne sakam da primat vakcini.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Na ovom linku pratite do kog broja se stiglo za koji mesec, trenutno su podaci za DV-2015, ali pocnite da pratite od avgusta. Srecno http://travel.state.gov/content/visa.../bulletin.html
02.11.2013 - Prijava na lutriju DV2015 01.05.2014 - Izvucen CN 29XXX 13.06.2014 - Popunjen DS-260 24.03.2015 - Datum za intervju 15.05.2015 - Lekarski pregled 21.05.2015 - Intervju ![]() 23.05.2015 - Pasos sa vizom ![]() 01.06.2015 - Beograd - Boston |
|
|||
|
|||
![]()
ljudi, pomoć: šta pišem u polje:
"degree, diploma or certificate received" - diplomirala sam filozofiju, na diplomi mi piše "Profesor logike i filozofije"; da li je to BA in Philosophy? ili treba da napišem jednostavno "university diploma"? |
|
|||
|
|||
![]()
BA in philosophy ce biti sasvim dovoljno da upises.
|
|
|||
|
|||
![]()
gotovo, upisala "university degree", moj formular popunjen i poslat. sad popunjavamo muzev.
studirala sam po starom programu, pa nisam bila sigurna da li bi BA bilo zapravo ispravno napisati, a "university diploma" je delovalo kao resenje sa kojim ima najmanje moguscnosti za gresku. |
|
|||
|
|||
![]()
ok, nije strašno i ništa toliko bitno. Ono najvažnije u svemu tome jeste da ti imaš diplomu sa fakulteta a kjoi je degree, to i oni u ambasadi mogu da isprave bez problema.
|
|
|||
|
|||
![]()
Johny, hajd kad si tu da pitam i ovo:
muz je sluzio vojsku civilno. da li pise to u svoj primerak DS-260 i na koji nacin to navesti tacno, ako da? |
|
|||
|
|||
![]()
pa ako je "služio" vojsku civilno onda nije ustvari bio u vojsci i nosio pušku tj. imao vojnu obuku, ili? ako je tako, onda se ne može reći da je služio vojsku. Međutim, ukoliko želiš biti 100% sigurna možeš poslati e-mail ambasadi u svojoj zemlji pa će ti oni dati tačan odgovor na tvoje pitanje.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ako neko može da pomogne oko sledećeg:
1.Kod pitanja prethodno obrazovanje, krećemo od srednje škole pa nadalje. Osnovna nije potrebna? Toliko pazim da negde nešto ne popunim pogrešno da više ne znam ni osnovne stvari. 2. Moj muz je isao na 3 faksa, zavrsio poslednji, da li da navodim sve , bilo je davno ne seća se prva dva-datume od kad do kad. 3. U delu služenja vojske, on je osposobljen za strelca, prevela sam shooter- jel to ok? 4. Šta ste napisali čime planirate tamo da se bavite, ja sam po zanimanju nastavnik. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
USCIS Immigrant Fee | oskark | Vodič za emigrante | 303 | 20.03.2021 10:49 |
Application Received - Sta sad? | dejancic | Agencije za prijavu | 20 | 25.11.2009 21:26 |
Formulari na lekarskom pregledu | xeg | Uputstva za dobitnike | 15 | 14.10.2008 15:07 |
Formulari bez godine u pozadini | mariags | Prva koverta | 3 | 20.05.2008 01:31 |
![]() |