![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Sinoc ixvucen, jos u soku.
Tikice, hvala do neba. Ovakve konkretne stvari mogu umnogome svima pomoci. Dobro je da imamo formular koji cemo prouciti i bolje popuniti svoj, brze, jednostavnije i bez gresaka, cime izbjegavamo komplikacije i kasnije zahtjeve ya otkljucavanje. Imam jedno pitanje. Jos ne stizem sve procitati ali se trudim saznati sto vise. Naime, DS 260 ispunjava samo izvuceni aplikant ili svi clanovi porodice? Idemo nas cetvoro, supruga, dvoje djece i ja, pa me zanima da li saljem jedan formular ili cetiri? Oprostite na neupucenosti. Hvala |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Pre svega ČESTITAM!!!! ![]() Drago mi je da se konačno javljaju dobitnici! Može li se znati pod kojim ste brojem okvirno izvučeni? Taj broj će vam odrediti datum intervjua. U zavisnosti od tog broja i koliko brzo želite da odete u USA, DS260 ćete slati ranije ili kasnije. Moj vam je savet da pre svega ne žurite sa slanjem DS260! Obrazac se popunjava za sve članove porodice. Kada mu budete pristupili imate opciju APPLICANT - to je onaj koji je selektovan (vi ili vaša supruga). Zatim imate opciju da dodate svoje DERIVATIVES - (vaša deca i bračni drug). Sve je na jednom mestu i biće vam jasnije jednom kada mu pristupite.
DOBITNICI DV2016 TABELA - https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing _______________________________________________ DV2016 - Prva prijava 30.10.2014. - Popunjen obrazac 05.05.2015. - Čuveni "Session timed out" 07.05.2015. - SELECTEEEEED!!! ![]() CN 2016EU00022xxx 17.10. DS 260 sent 18.04. Lekarski pregled 21.04. My green daaaaay ![]() ![]() ![]() 11.10. Evo živim u Njujorku gradu |
|
|||
|
|||
![]()
Evo i ovde da se prijavim da smo posle trećeg puta izvučeni. Stvarno potpuno neočekivano i za mene i za suprugu. Naravno, sada imamo gomilu znakova pitanja nad glavama kako i šta treba da radimo, a da nešto ne zeznemo.
Moj broj je 15xxx tako da bi Tikica verovatno mogla da nam kaže kad možemo očekivati poziv na intervju. Naravno, imaćemo mnogo pitanja, ali ćemo pre nego bilo koga smorimo, pretražiti forum. |
|
||||
|
||||
![]()
Posle 15 godina igranja (ne bas svake godine), izvucena. Sto rece neko potpuno sam u soku. Jos smo se jesenas konacno smirili i sredili (preselili i sl.). Odoh sad da iscitavam forum. Hvala sto postojite!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Intervju očekujte okvirno u januaru. Okvirno kažem jer tačnu dinamiku je teško predvideti dok ne izadju makar prva dva biltena. Poziv za intervju dobijate 6-8 nedelja pre samog intervjua. Datum intervjua za broj poput vašeg zavisiće i od datuma slanja DS260. To znači da ako pošaljete u maju stižete na red u januaru, a ako bi npr. poslali u septembru može se desiti da vam intervju bude i marta meseca.
DOBITNICI DV2016 TABELA - https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing _______________________________________________ DV2016 - Prva prijava 30.10.2014. - Popunjen obrazac 05.05.2015. - Čuveni "Session timed out" 07.05.2015. - SELECTEEEEED!!! ![]() CN 2016EU00022xxx 17.10. DS 260 sent 18.04. Lekarski pregled 21.04. My green daaaaay ![]() ![]() ![]() 11.10. Evo živim u Njujorku gradu Last edited by Tikica; 04.05.2016 at 22:12. Razlog: Dopunjen post |
|
|||
|
|||
![]()
Evo, opet da se javim, vjerovatno cemo se druziti cesto. Od samog soka nisam ni obracao paznju na broj, on je 15xxxx. Iz daljih postova zakljucujem da nece intervju biti ove godine, ali do njega cu vjerovatno uputiti jos mnogo pitanja. Tikice, hvala na prvoj rijesenoj dilemi. Imam jos dvije u glavi. Tri godine srednje skole sam zavrsio u BiH, a cetvrti razred u Srbiji, sto znaci da imam diplomu cetverogodisnje skole. Prilazem li svjedocanstva iz BiH i jedno iz Srbije, ili samo diplomu? Druga dilema - ta cetvrta godina skole sama kaze da sam bio duze od 6 mjeseci u drugom mjestu prebivalista. Da li mi treba ono uvjerenje o nekaznjavanju i iz Srbije. Vjerovatno sam zalutao sa pitanjima ali me uputite na pravu adresu, molim vas. Hvala vam svima sto stojite na usluzi nama novima.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sto se tice prebivalista, logika nalaze da bi vam trebalo uverenje ali to ce iskusniji clanovi koji su se dotakli te problematike da kazu. Da li ste tada bili prijavljeni u Srbiji?
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
E to je kljucno pitanje. Radilo se o izbjeglistvu, bio sam tamo sa majkom. Morali smo biti registrovani negdje. Tako barem kaze logika. Od danas se upustam u traganje. Ukoliko jos neko ima neku ideju ili slicno iskustvo, molim da ga podijeli. Hvala svima
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li ti na svedocanstvima za sve 4 godine pise 'redovno' ili na nekom pise 'vanredno'?
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kasno slanje DS260 | zanesena | Intervju (interview) - Ambasada | 9 | 15.09.2014 09:33 |
Popunjavanje 2012 DS-230 Online Formulara | jedan.od.nas | Uputstva za dobitnike | 108 | 05.04.2014 13:40 |
Formular I-864 | mvp977 | Prva koverta | 12 | 17.06.2009 05:07 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |