![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Da li je neko uspeo da dobije zelenu kartu sa trogodisnjom skolom ili vanrednom cetvorogodisnjom.Bez radnog iskustva?Hvala unapred na odgovorima.
|
|
|||
|
|||
![]()
ako mislis na dobijanje zelene karte preko DV Lottery programa onda je odgovor NE.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hvala unaprijed. |
|
||||
|
||||
![]()
Pa gdje ces boljeg izvora od uputstva?! Ameri su dosljedni, i sve kako pise - tako je.
***************************** Case No: 2011EU00021xxx Koverta poslana iz KCC: 28.04.2010. Prva koverta stigla: 25.05.2010. Prva koverta vracena: 31.05.2010. Stigla koverta u KCC: 02.06.2010. Završen ljekarski: 21.03.2011. The Day: 01.04.2011. ***************************** Green Day 06.04.2011 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To je diskvalifikacioni uslov, bilo bi protivzakonito prekrsiti ga. Da li ti stvarno treba dokaz da Department Of State ne krsi svoje zakone?
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam do sada radio kao magacioner i prodavac ali uglavnom na crno.Da li je obavezno da vam je staz upisan u radnoj knjizici i kako se dokazuje radno iskustvo?Da li su magacioner i prodavac uopste prihvatljivi za prijavu na lutriju?
|
|
|||
|
|||
![]()
Tesko,ja sam danas poslao email ambasadi u vezi skole i diplome,i definitivno mora da se ima 12 godina redovne skole,jebes njihov zakon ko ih j....e,ima jos drzava!!Ameri botovi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sta je sa osobama koje su zavrsile trogodisnju skolu a onda se sa trogodisnjom upisale i zavrsile Visu skolu? Sta je sa onima koji su vanredno zavrsili cetvrti razred a nakon toga zavrsili Visu skolu ili fakultet? Ako cemo se drzati pravila onda bi trebalo dzaba biti nekima Visa skola ili fakultet ako nisu zavrsili regularno srednju cetvorogodisnju?!
Zasto o ovome pisem? Eto imam slucaj da me zamolio covek da ga ove godine prijavim koji ima zavrsenu Visu skolu ali je pre toga zavrsio srednju trogodisnju skolu i sa srednjom trogodisnjom upisao Visu skolu. To je pre Bolonje bila normalna i zakonska pojava. Sta da kazem coveku a da ga ne slazem? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Minimalni uslov je diploma Srednje skole u trajanju od 4 godine, zavrsena redovnim pohadjanjem. Simple as that. Ono sto je ostalo da se razjasni je "Some University Courses", ja verujem da to moze da se uzme u obzir (nisam sigurna kada je u pitanju trogodisnja kako na to gledaju, pretpostavljam da svakako traze odredjeni broj bodova - ovde je to 60 units ako nemas diplomu)... To bi trebalo da se razjasni ovih dana, nadam se. U svakom slucaju (utvrdjivanje gradiva ponovo), ko nema redovno zavrsen cetvrti stepen a nema iskustvo u nekom od navedenih zanimanja koja su u cetvrtoj i petoj grupi - nema potrebe da konkurise (tuga ako ih izvuku). Ko ima diplome bilo koje Vise ili Visoke skole, nema razloga da brine - kao i svi oni koji su redovno zavrsili 12-godisnje skolovanje. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da li je neophodno navesti u obrascima sve zavrseno od osnovne skole pa na dalje? Da li je ok da covek eventualno ako ga izvuku navede samo Visu skolu u formularima koje bi poslao u Kentucky i onda oni ne bi znali da je zavrsio samo trogodisnju srednju? Sta navesti za Visu skolu u prijavi s obzirom da nema opcije associate degree? Mozda University degree ili ne? Last edited by mijan; 03.10.2011 at 18:57. |
![]() |
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
USAFIS - Agencija za prijavu za zelenu kartu! | V777 | Agencije za prijavu | 48 | 13.11.2018 18:33 |
prijava za zelenu kartu u USA | mirjana72 | Stare teme | 7 | 26.01.2012 21:45 |
koliko je sigurno da cu dobiti zelenu kartu? | wingreen | Druga koverta | 61 | 28.06.2009 22:05 |
Lutrija za zelenu kartu je besplatna! | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 13.11.2007 18:08 |
![]() |