![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
sigurno negde leži mamuran sa flajkom u ruci i pasošem u džepu :D
|
||||
|
||||
![]()
Jos samo malo, jos samo malo... Cetvrtak je dan D. Prvi post pisem sa mobilnog cim izadjem iz ambasade :grin:
|
|||
|
|||
![]()
A ja bio ubedjen da si mi bas ti rekao kako ti je razgovor zakazan za 15. april, jer su nam poslali drugu kovertu istoga dana. Nije to bitno, za koji dan si i ti zelen, pa onda gledaj sta ces.:grin:
|
|
||||
|
||||
![]()
Prevario me osecaj... ts...ts... nisam sta sam bio...
02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010 05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx 01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki 09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki 04. 12. 2009. - Stigla druga koverta 22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled 27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje 09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA! 17. 09. 2010. - D(eparture) Day |
|
||||
|
||||
![]()
Zeleno, volim te zeleno :;D:
Intervju prosao, identican kao i vecini. Bio ispred ambasade u 8:30. Izasao sluzbenik i poredjao nas sve u cetiri kolone posto je bilo brdo ljudi za turisticku vizu. Oko devet su me pozvali da predam papire. Imao sam sve, samo slike nisu valjale. Sluzbenik mi je rekao da mi je mala glava, jer te slike dodatno skeniraju, pa mora da bude malko veca. Poslali su me da se slikam pa da se vratim i cekam da me prozovu. Otisao sam na slikanje, vratio se i seo u cekaonicu. Pozvali su me opet malo pre jedanaest da mi uzmu slike. Ubrzo posle toga me prozvali da platim, pa da dam otiske i posle par minuta na razgovor. Konzul je bila mladja zena, krajnje opustena. Procitala zakletvu, pitala kad sam zavrsio srednju, da li sam nastavio studiranje, kad sam diplomirao na visoj skoli, gde radim, sta planiram da radim u USA, gde planiram da idem, ko je covek ciju sam adresu naveo. Potom mi rekla da joj se sve cini ok, iskljucila mikrofon na kratko, porazgovarala nekoliko reci sa sluzbenikom koji je svo vreme tokom intervjua sedeo pored nje. Ukljucila mikrofon i rekla da dodjem sutra po pasos. Nadam se da ce viza biti u njemu.:grin: Hvala svima na savetima bez kojih ova procedura verovatno ne bi isla tako glatko. Izvinite za smaranje, znam da sam za svakakve sitnice davio ljude. Ova faza je gotova, na redu je sledeca, idemo jace, idemo brze, da vidim koliko mogu da izdrze... ;)
|
||||
|
||||
![]()
E pa cestitam! :beer: Najvaznije je proslo, sada slede pripreme...
Jel si odlucio nesto u koji grad, drzavu, kakav je plan?
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=nemili;15155]Jel si odlucio nesto u koji grad, drzavu, kakav je plan?[/QUOTE]
Za sada znam samo ono sto sam rekao konzulu. Ako ne uspem da nadjem posao putem interneta, preko svojih kontakata ili kontakata sadasnjih kolega najverovatnije cu ici u Jacksonville. Ali o tom potom, ja se nadam da ce za nekim mesec do dva dana situacija biti mnogo jasnija.
|
||||
|
||||
![]()
svaka čast :) sad u banku po kredit, pa im pustiš razglednicu sa Floride :D
|
|||
|
|||
![]()
Dobrodosao u (ili na) Greenland.:bravo:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sve cestitke i samo napred krupnim zelenim koracima! :bravo::;D:
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Lekarksi pregledi - iskustva | landlord | Uputstva za dobitnike | 926 | 07.12.2021 12:29 |
iskustva sa USAFIS-om | boba i sale | Vaša strana | 12 | 22.12.2014 14:19 |
Intervjui - iskustva od ranije | landlord | Intervju (interview) - Ambasada | 337 | 12.05.2011 23:42 |
savet..vasa iskustva... | nelson | Vaša strana | 3 | 09.06.2009 11:47 |
DV2009 - Iskustva i intervjui iz sveta | landlord | Stare teme | 7 | 08.10.2008 22:58 |
![]() |