![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Evo i nama zakazan intervju za 12 Januar .Pozvali smo KCC telefonom i dobili pozitivan odgovor , sad se vec dise punim plucima :bravo::=V:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Vrtlog;12906]Evo i nama zakazan intervju za 12 Januar .Pozvali smo KCC telefonom i dobili pozitivan odgovor , sad se vec dise punim plucima :bravo::=V:[/QUOTE]
e to su lepe vesti, bas sam se pitala sta bi sa vama, tako mali broj, a nikako intervju. Bravo! Pre neki dan smo obavili lekarski, sa nama je bila neka porodica iz Vrsca, merkala sam ih merkala, i zakljucila da to niste vi :grin: Srecno!
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Zabica;12961]e to su lepe vesti, bas sam se pitala sta bi sa vama, tako mali broj, a nikako intervju. Bravo!
Pre neki dan smo obavili lekarski, sa nama je bila neka porodica iz Vrsca, merkala sam ih merkala, i zakljucila da to niste vi :grin: Srecno![/QUOTE] Da li bih mogao da znam gde ste obavili lekarski , kako je protekao i naravno koliko je kostalo to zadovoljstvo ? Do sada sam nekako taktizirao i evo kada je vec izvesno da ce ipak doci do odlaska na intervju a nadam se i do odlaska u USA , imacu dosta pitanja a za pocetak evo mog prvog pitanja . Zahvalan i pozdrav:wtf: |
|
||||
|
||||
![]()
Pozz,
Da ti odgovorim u vezi lekarskog - ja sam ga obavio u Smiljanicevoj 22, Beograd, 011/2541919 ili mob:064/1998867. Zadovoljstvo kosta : sam pregled=110$ + vakcine, ja imao srece pa dobio 2 komada ^^ i bile 3500din ukupno. Sto se samog pregleda tice nista specijalno - zakazesh telefonom koji dan hocesh da odesh, oni ti kazu u koliko da budesh tamo, ja bio u 9h, dash krv - mislim da je provera na AIDS, odvedu te ili vas ako ima josh zakazanih tog dana, na klinicki centar gde imate rendgenski snimak pluca i onda ste slobodni do 14-14:30 kada se vracate u Smiljanivecu i doktorka odradi lekarski, visina, tezina, josh neka pitanja i tome slicno. Nadam se da nisam nesto izostavio, pozz
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dragonn;13009]Pozz,
Da ti odgovorim u vezi lekarskog - ja sam ga obavio u Smiljanicevoj 22, Beograd, 011/2541919 ili mob:064/1998867. Zadovoljstvo kosta : sam pregled=110$ + vakcine, ja imao srece pa dobio 2 komada ^^ i bile 3500din ukupno. Sto se samog pregleda tice nista specijalno - zakazesh telefonom koji dan hocesh da odesh, oni ti kazu u koliko da budesh tamo, ja bio u 9h, dash krv - mislim da je provera na AIDS, odvedu te ili vas ako ima josh zakazanih tog dana, na klinicki centar gde imate rendgenski snimak pluca i onda ste slobodni do 14-14:30 kada se vracate u Smiljanivecu i doktorka odradi lekarski, visina, tezina, josh neka pitanja i tome slicno. Nadam se da nisam nesto izostavio, pozz[/QUOTE] Hvala puno , verovatno cemo uraditi u istoj klinici samo da se sa suprugom dogovorim oko datuma . Pozz i jos jednom hvala |
|
|||
|
|||
![]()
Ja cu sad malo da bombardujem s pitanjima , najvise mrzim kada dodje do F.T. jedan P. i zato stara narodna kaze " ko pita ne skita " .
Supruga koja je inace nosilac svega ovoga ima 40g. a ja 43g. klinci su nam 12g. i 18g. , ono sto sam hteo da pitam ( mozda neko ima slicna iskustva ) obzirom da stariji sin postaje punoletan u Decembru , sta je njemu potrebno od papira kada budemo isli na intervju , mislim da li su i njemu potrebne potvrde od Suda , Mupa i da li su potrebne potvrde iz skole za decu ? Pozdrav |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo,
Htela sam da podelim moe iskustvo od Makedonija.Dan kad ja i moj suprug smo "pozelenili" :). Na 01.12 bio je zakazan nas razgovor u ambasade vo 08:00. Prvo smo trebali da platimo za vize, posle sum nam pregledale dokumenti, imali smo dve garancije I 134 no nitu jedna nije bila validna (treba dokument I134 + f1040 biti original). Covek iz ambasade ne izvestio da treba da donesemo original, no prvo kaze da pomineme kod konzula moze da prodzemo i bez to. Intervju sa konzula smo prosli najbolje(razgovor je bio na engleski), edinstveno ne pitao sta radimo u momentu i zasto zelimo da odimo u Americi kad imamo dobri poslove u Makedoniji (Ja i moj suprug smo imale dobre preporake iz radnja, a moj suprug je imao nekoliko internacionalni certifikati). Onda nam kaze da nije ni potreban AOS i pozelela je nama dobar zivot vo Americi. Svako dobro....ZELIM VAM SRECE SVIMA.... Pozdrav od Makedonija |
|
||||
|
||||
![]()
Puno srece u novom zivotu!
02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010 05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx 01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki 09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki 04. 12. 2009. - Stigla druga koverta 22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled 27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje 09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA! 17. 09. 2010. - D(eparture) Day |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitki Krajce2 :bravo::bravo::bravo:
Izgleda deka ti i jas sme edinstvenite od Makedonija ovaa god. aktivni na forumov. Nemam soznanie za drugi od Makedonija. Se najdobro vi posakuvame vo USA, pa ako pomine se kako sto treba na 29 Dekemvri se gledame tamu:beer: Ova im go posakuvam na site sto se momentalno vo iscekuvanje!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitki Krajce 2
Vcera go dobivme vtoroto pismo i imame zakazan intervju za 05.01.2010 Ne se nadevavme deka ke bide tolku brzo pa sega trcame da gi sobereme site dokumenti. Znaes li koja suma e potrebna da ja imas vo banka? I kade se vadi vo makedonija sertifikt od policija? Pozdrav |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Lekarksi pregledi - iskustva | landlord | Uputstva za dobitnike | 926 | 07.12.2021 12:29 |
iskustva sa USAFIS-om | boba i sale | Vaša strana | 12 | 22.12.2014 14:19 |
Intervjui - iskustva od ranije | landlord | Intervju (interview) - Ambasada | 337 | 12.05.2011 23:42 |
savet..vasa iskustva... | nelson | Vaša strana | 3 | 09.06.2009 11:47 |
DV2009 - Iskustva i intervjui iz sveta | landlord | Stare teme | 7 | 08.10.2008 22:58 |
![]() |