![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Makica, mi pričamo o bulletin-u koji je izašao 12. februara, a evo tri nedelje kasnije nije nam stigao datum intervjua, pa već sada gubimo nadu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ako vam se promenio status, probajte da pozovete ambasadu. Možda je u pitanju neki zastoj.
|
|||
|
|||
![]()
Ovako jedno generalno pitanje izvinjavam se ako je pogresan thread, konkretno me zanima ko donosi odluku o tome da li ce nekoga pozvati na intervju ili ne? Naime, moja mama je izvucena na lutrji pa ce ona i moji tata uskoro u ambasadu a ja sam vec imao 21 kada su izasli rezultati sada 2017 3 maja, pa ima neki zakon child protection act koji kao zamrzne godine deteta itd ja u tu grupe ne spadam jer sam 21 napunio mesec dana posle prijave na lutriju ali sam na spisku zajedno sa tatom kao family member pa smo nas 3 zajedno popunjavali ds 260 i tu smo rekli da nas 3 idemo zajedno. Dakle pitanje je ko donosi odluku o tome da li ce mene pozvati na intervju, u ambasadi su nam rekli da je to subjektivno pa sam ja mislio da neko pismo sastavim i posaljem nekome da nam ne bi porodicu razdvajali. 2 godine sam bio u usa sa j1 vizom nisam ni jedan zakon imigracioni ili bilo koji drugi krsio ni tamo ni ovde. Hvala puno
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Stigao mail!!! Samo da javim, proverite vase mailove. Pozdrav
|
|
|||
|
|||
![]()
Jeste, stigo nocas mail.... uh sada je vec malo lakse..idemo dalje
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Do sada nismo imali iskustva da je neko ko nije zasticen na ovaj nacin, ipak dobio vizu. Naravno da cete pozvati ambasadu, ali mi malo verovatno zvuci da je to podlezno subjektivnoj odluci konzula.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Tags |
run the risk |
|
|
![]() |