![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Uradio sam tabelu. Njih su limitirali još na izvlčenju na 4500 izvučenih. Taškent praktično od 12000 nema više intervja, ima po 1 ili 2 kejsa na hiljadu, ali to su verovatno ljudi iz drugih zemalja koji su izabrali da tamo imaju intervju. Kijev je završio na oko 19000, možda malo više. Koliko sam ja ukapirao, Uzbekistan i Ukrajina imaju sve brojeve na početku. To sam zaključio zato što sam pročitao na onom ruskom forumu da ukrajinci nemaju ni jedan broj preko 20000, a logično je da je slična situacija i sa Uzbekistanom, zato što su te dve zemlje poznate već dugo kao zemlje sa najviše izvučenih. Nažalost, to nije slučaj sa Alb, Rus i Tur tj. njihovi brojevi su raspoređeni tj. postoje do kraja. Ovo je broj izvučenih u ovih 5 zemalja RUSSIA 4,500 UZBEKISTAN 4,494 ALBANIA 4,484 UKRAINE 4,478 TURKEY 4,390 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Malo je verovatno, ali nije isključeno da vidimo i ono except Russia, Albania i eventualno Turkey. Da ih tako dodatno ograniče. U Rusiji je možda i kapacitet problem, jer kao što je poznato, iz Rusije je proterano dosta diplomata i činovnika iz ambasade SAD.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ništa od bulletina danas izgleda. Uvek je izlazio u 16h po našem vremenu tj. u 10h po vremenu u Kentakiju.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Malo humora pred sutrašnji bulletin... A možda i prizovemo nešto lepo sutra.. |
|
|||
|
|||
![]()
Nadamo se svi danas lepim vestima.
![]() Pa da prođe i ovo iščekivanje. |
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam kovertirao potez i čekam na potez KCC-a.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ni danas izgleda ništa od bulletina. Verovatno još uvek razmišljaju da li da stave sad odmah u avgustu current ili da ostave to za septembar.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Malo nas je zbunio DV4Roger koji je rekao da će VB izaći u prošli petak ili danas.
|
![]() |
Tags |
run the risk |
|
|
![]() |