ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Uputstva za dobitnike

Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize.

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 15.06.2018, 13:11
avanio avanio je offline
Član

Datum prijave: 17.08.2017
Nepromenjeno

Cijele ove nedelje sam bio kao na iglana, mislio da je ovo odgađanje u stvari dodatno vrijeme da se raspodjele vize, ali to bi bilo, izgleda to... Nestvarno...
Reply With Quote
Staro 15.06.2018, 13:59
Leksi Leksi je offline
Drug član

Datum prijave: 05.05.2017
Nepromenjeno

Tužno zaista.

Jel ima nekog da je upao sad u ovaj bulletin?
Reply With Quote
Staro 15.06.2018, 15:13
Niksovac Niksovac je offline
Drug član

Datum prijave: 24.05.2012
US lokacija: Čikago
YU lokacija: Beograd
Arrow Auu

..pa mi prodjosmo kroz iglene ushi 21.700

Sad kad smo usli u buletino koliko ce proci dok nam mejl ne stigne??

hvala
Reply With Quote
Staro 15.06.2018, 16:22
ikac89's Avatar
ikac89 ikac89 je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 06.10.2012
US lokacija: Chicago (Niles), IL
YU lokacija: Srb
Nepromenjeno

21700 je bio current broj za jul, trebalo je da stigne već datum intervjua, ako je broj tačno napisan.
Reply With Quote
Staro 15.06.2018, 22:32
Makica@'s Avatar
Makica@ Makica@ je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 06.06.2017
US lokacija: Boston,MA
YU lokacija: Srbija
Smile

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89 Prikaz poruke
Izašao bulletin 23325. Mislim da je ovo poslednji bulletin, i da verovatno neće biti nikakvog povećanja u septembru. Azija i Afrika su current.
Ostao je jos jedan samo Head Up! Znam da je tesko,pretesko. Samo da vas podrzim i da vam svima kazem da ne gubite nadu,ja se i dalje nadam da ce da se u poslednjem biltenu sredi. Od Srca vam svima zaista zelim da svi stignete na red
Case Number : 2018EU000091**
DS 260 poslat 30 Maja 2017.
Lekarski pregled : 01.02.2018.
Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart)
My Greeeeen Day : 12.Mart 2018.
Viza u Pasosu : 16.Mart 2018.
Landed in Boston 26.06.2018.
Reply With Quote
Staro 16.06.2018, 08:31
Supernaut Supernaut je offline
Drug član

Datum prijave: 07.05.2017
US lokacija: u potrazi za lokacijom, dok cekamo intervju
Nepromenjeno

Citat:
Izašao bulletin 23325. Mislim da je ovo poslednji bulletin, i da verovatno neće biti nikakvog povećanja u septembru. Azija i Afrika su current.
Šta drugo nego i dalje da se nadamo... Provedoh čitajući Britove odgovore i tek sada više ne znam dokle smo stigli...Više mi ni ova matematika nije jasna... Prema sad najnovijim brojkama, kad bi trebalo da se stigne do 18.300? Prema prognozama? Ako dobro pretpostavljam, 18300 se stiže sa krajem avgusta?

Brit je dao nekoliko odgovora na dalju situaciju u EU, rekao je da ne očekujemo neki revolucionarni skok, ali je i rekao da je jedna količina AS viza data EU za avgust ali je i dalje brojka mala... E tu smo se već pogubili...
Reply With Quote
Staro 16.06.2018, 20:10
ikac89's Avatar
ikac89 ikac89 je offline
Pravi "Amer"

Nepromenjeno

Do kraja maja je podeljeno 13700 viza, u junu i julu će biti podeljeno 2500-3000, u avgustu 1200-1400 i plus na to sve 200-300 ovih što rade AOS, tako da to ukupno izlazi oko 18000, možda i malo više. U principu to je to, oni su praktično završili posao već u avgustu. I ako bude nekog povećanja za septembar, ne očekujem da to bude više od 1000.

Što se BritSimona tiče, trebalo bi bar da se izvini. Gledao sam neke objave iz februara i javljali su se tj. pisali su neki ljudi da je sve preko 25000 rizično, ali on im je tada pisao kako ne znaju, kako ne razumeju proces, kako bez razloga unose paniku i sl. Sad se pere, piše kako je on uvek pisao Wait and see, a to nije tačno. To je počeo da piše od kada je izašao bulletin za jun i kada je postalo jasno da su njegove prognoze teško ostvarive.
Reply With Quote
Staro 16.06.2018, 22:59
Drug član

Nepromenjeno

Citat:
Do kraja maja je podeljeno 13700 viza, u junu i julu će biti podeljeno 2500-3000, u avgustu 1200-1400 i plus na to sve 200-300 ovih što rade AOS, tako da to ukupno izlazi oko 18000, možda i malo više. U principu to je to, oni su praktično završili posao već u avgustu. I ako bude nekog povećanja za septembar, ne očekujem da to bude više od 1000.

Što se BritSimona tiče, trebalo bi bar da se izvini. Gledao sam neke objave iz februara i javljali su se tj. pisali su neki ljudi da je sve preko 25000 rizično, ali on im je tada pisao kako ne znaju, kako ne razumeju proces, kako bez razloga unose paniku i sl. Sad se pere, piše kako je on uvek pisao Wait and see, a to nije tačno. To je počeo da piše od kada je izašao bulletin za jun i kada je postalo jasno da su njegove prognoze teško ostvarive.
Znam za Brita, krivo mi je što nismo snimili te njegove izjave, jer smo ga i mi pitali za naš broj, kritikovao je i govorio da prestanemo da unosimo nervozu. On ne zna ništa više od nas... zna da posavetuje nepismene Afrikance koji ne znaju ni da popune DV-260.
A tek DV4Roger.... Njemu smo juče odmah posle objave avgustovskog VB uradili reply (na onaj njegov veliki post gde je napisao da zbog redistribucije možemo da očekujemo povećanje od 14%) i prokomentarisali da avgustovski VB nije ispao onako kako je pisao, a njegov komentar je bio: indeed, test failed... otprilike, ko vam kriv... A turci sa turskog foruma su pisali KCC i molili za šansu da i veliki brojevi (ove godine je diskutabilno šta je veliki broj) dobiju intervju...
Reply With Quote
Staro 16.06.2018, 23:27
ikac89's Avatar
ikac89 ikac89 je offline
Pravi "Amer"

Nepromenjeno

Video sam to za turke. Pišu KCC-u, a u KCC-u se ništa ne odlučuje, već se samo vrši obrada podataka. Odluke o brojevima i vizama donosi Visa Office (VO), a KCC samo sprovodi njihove odluke. Ali dobro, možda neko iz KCC-a prosledi te mailove na pravu adresu. Nikad se ne zna, treba sve pokušati. Možemo i mi sa foruma da se organizujemo da pošaljemo. Ima nas bar 30-ak. Još bi bolje bilo kada bi se organizovali na nivou cele Evrope, pa da se pošalje jedno 1000-2000 mailova ili da se napravi makar neka online peticija.

U Ameriku svake godine uđe oko 200.000 ilegalnih imigranata iz Meksika i ostali južnih država. Njima u principu nije nikakav problem da puste još 4-5000 obrazovanih ljudi iz Evrope, ljudi koji su prošli sigurnosnu proveru, ljudi koji će da rade, da plaćaju porez i da doprinose opštem rastu i razvoju ekonomije i države u celini. To je realno zanemarljivo mali broj ljudi kada se uzme u obzir ukupan broj legalnih imigranata koji iznosi preko milion ljudi godišnje.
Reply With Quote
Staro 17.06.2018, 07:20
Drug član

Nepromenjeno

Ajde i mi da pošaljemo. Možda je baš sada trenutak jer koliko vidim ostaće još viza iako je AS i AF current.

Neka se uključe i ostali, pa neka kažu svoje mišljenje.
Reply With Quote
Odgovori

Tags
run the risk

Pravila pisanja