![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Veliki pozZdrav za sve.
Imam veliku brigu i pitanje. Ja sam iz BIH CN:41*** Kakve su mi šanse za intervju? I primetio sam da nije prelazio Visa Bulletin broj 41000 već se pojavi status CURRENT odprilike u Junu!!! Šta to znači, i šta mi je činiti kada se to pojavi CORRENT na Visa Bulletin. HVALA |
|
|||
|
|||
![]()
To znaci da ce svi brojevi imati intervju
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Jel zapravo znači kada objave CURRENT da i ja mogu ići na intervju??? Kako da znam kada će mi biti intervju i slično molim te objesni mi ako znaš kako šta, pošto sam primetio da svaki Jun izadje taj CURRENT. Pa me zanima šta mi je raditi sledeći Jun kada izadje taj status. Hvala ti unaprijed na odgovoru... |
|
|||
|
|||
![]()
Da to znaci da ces doci na intervju samo nije poznat tempo kojim ce ici ambasada, plus niko nema uvid u bulletin za iducu godinu posto se stvari dosta razlikuju za 2014
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Da dodam da bulletin služi kao orjentir gdje možeš pratiti otprilike kad će tvoj broj doći na red. Ako sam dobro shvatila jednom kad ti intervju bude zakazan na istom sajtu gdje si pročitao ono You have been randomly selected..., status će biti promijenjen na datum kad ti je intervju zakazan, a ista obavijest treba stići mailom. Otprilike 2mj prije intervjua trebao bi znati tačan datum. Ako sam negdje pogriješila ispravite me slobodno
![]()
2014EU00003xxx 22.10.2012. prijava za DV-2014 01.05.2013. izvučeni ![]() 21.05.2013. poslali kovertu u Kentucky 29.05.2013. koverta stigla u Kentucky 08.11.2013. Intervju - vize odobrene ![]() 31.03.2014. Landed in Chicago |
|
||||
|
||||
![]()
@Via, upravo tako. Samo gledajte da ne upoređujete godine. Recimo prošle godine su brojevi išli brže nego ove. Tako sam ja mislila da gledajući DV2012, da će naš broj 20xxx stići na red oko Feb-Mart ali smo stigli na red tek u Aprilu.
Dakle proveravajete Visa Bulletin redovno i stranicu gde vam je pisalo "You have been randomly selected..." i u jednom trenutku će se promenitu u stranu gde piše datum za kada je viza zakazana. Nama mail nije stigao, tako da nemojte na to računati.
|
||||
|
||||
![]()
Hvala vam mnogo svima na odgovoru. Znači, ako sam dobro svatio... kada objave CURRENT da počnem svakodnevno provjeravati na ovome sajtu
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/...atusCheck.aspx da li mi je zakazan intervju??? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ali posto si ti broj 41xxx, mozda spadas u current, sto znaci da nema vise reda nego svi koji cekaju treba da kontaktiraju ambasadu. Posto su ove godine brojevi dosta veliki, icice i do vecih brojeva. U svakom slucaju treba da dobijes obavestenje mailom da ti je interview zakazan.
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
||||
|
||||
![]()
Znači, kada u kategoriji
C. ADVANCE NOTIFICATION OF THE DIVERSITY (DV)... objave status CURRENT da kontaktira ambasadu i da kažeš šta... koji sam case number i da zamolim da mi zakažu intervju??? Hvala vam mnogo svima mnogo ste mi pomogli... Recite mi još samo da ću dobiti intervju iako sam CS 41***, čisto utjehe radi!!! I može li link do neke teme o tome kako da i moja vjerenica ide samnom u Ameriku a vjenčat ćemo se u proljeće sledeće godine... PozZ |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Koliko sam primetila ove godine su izvukli jako puno visokih brojeva, idu čak do 55xxx. Obično na kraju svi stignu na red tako da verujem da će brojevi ići jako brzo, ali ajde da vidimo.
run the risk |
|
|
![]() |