![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Izašao je I zvaničan Visa Bulletin.. I Evropa je zaista na samo 20.050..
Ipak sam se nadala višim brojevima ![]() Afrika je čini mi se neobično nisko - na smao 25.000.
|
|||
|
|||
![]()
Mislim da i nebi trebali bit nezadovoljni jer ako se usporedimo sa prošlom godinom razlika je skoro 4k tako da i nije tako lose. A to šta druge regije idu malo sporije nego prošle godine to samo nama iz EU ide na korist.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li se nekom promenio status posle izlaska Visa Bulletin-a za februar?
|
|
|||
|
|||
![]()
evo kod mene jos uvijek isti status (you have been selected...) bas sam sad provjerio, imam broj 2014EU00025***
dali da idem vec sad u skupljanje svih dokumeneta? ili ima vremena za to kasnije dok mi se zakaze vrijeme intervjua? i intervju imam u Montreal,Canada, jer sam tu trenutno na open work permit. dal to znaci da sve papire moram prevesti? i tamo nosim original i prijevod? |
|
||||
|
||||
![]()
@antonio, ti još uvek nisi na redu. Trenutno su na redu brojevi do 20.050 za Evropu, a tvoj je koliko razumem 25.000. Pretpostavljam da ćeš biti u sledećoj turi - za april.
A što se tiče papira, obzirom da si u Kanadi, ne znam.. Možda ima neko sa tvojim iskustvom, a ako ne u svakom slučaju nazovi ambasadu u kojoj treba da ti bude intervju. Oni će sigurno znati.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Šta mislite o novom izgledu sajta Visa Bulletin?
http://travel.state.gov/content/visa.../bulletin.html
04.10.2012. Prijava prvi put 15.05.2013. IZVUČEN - ODABRAN 2014EU00041448 22.05.2013. Poslata Koverta 20.06.2013. Your forms have been received. 02.10.2013. Prijava drugi put za svaki slučaj! Dve prijave! 01.05.2014. HAS NOT BEEN SELECTED - Obe prijave 07.08.2014. Naj tužniji dan!!! Izgubljena poslednja nada CUT OFF 40150 septembar ![]() 07.10.2014. Prijava treći put - dve prijave 06.05.2015. HAS NOT BEEN SELECTED - Obe prijave ![]() 22.10.2015. Prijava četvrti put - dve prijave |
|
||||
|
||||
![]()
Iskreno, mene je prvo zbunio za momenat. Pomislila sam da sam na pogrešnoj strani!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
I ja sam prvo pomislil da sam fulo stranicu, slazem se pregledije i modernije.
Promjena na bolje. |
|
|||
|
|||
![]()
da da, jasno mi je da nisam jos na redu, i da mogu ocekivati interview u aprilu...novi visa bulletin je btw kulll
![]() moja situacija je specificna, neznam dal je netko imao interview u Kanadi s foruma, tako da cu u svakom slucaju nazvati ambasadu da provjerim tocno, pa vam javim tu sve kako je proslo, mozda nekome pomogne. zanima me samo dal neko zna jel bolje vaditi ove sve dokumente na konzulatu u kanadi, ili da mi to neko rjesi u hrvatskoj pa mi posalje postom?? jer mislim ak cu sve to ici vaditi u konzulatu da ide dosta sporije, pa bolje da krenem cim ranije s tim? |
![]() |
Tags |
run the risk |
|
|
![]() |