![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Upravo sam zvao KCC .... ĆORAK
Kažu tek iduće nedelje - a najkasnije 15. , tako da mi ovo zvuči kao "generički" odgovor. Neka neko pokuša sutra , pa na smenu ![]() ![]() Inače pitao sam I za večitu dilemu "Šta kada izađe čuveni CURRENT ?" Svako će dobiti mail sa obaveštenjem da mu je promenjen status , do tada čekanje. Znači nema potrebe za zvanjem KCC -a ili ambasade ili bilo šta drugo ... |
|
|||
|
|||
![]()
Dolphins iskreno jos je rano za KCC, obicno daju rezultate posle 9,10. telefonom.Pre toga nema svrhe zvati nazalost..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Zvao KCC... nista od rezultata
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam EU363XX, neznam sta da mislim.... planovi su veliki a prostor za igru jako mali.... sad samo cekamo da vidimo ovaj VB da vidimo dali da se nadamo ili da krenemo polako na plan B
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Puno sam ocekivao od proslog VB, ali su nas drugari iz KCC najblaze receno shokirali sa brojevima za Jun, tako da sam veoma obazriv po tom pitanju
![]() Ocekujem mali broj a nadam se bar duplo veci skok od proslog meseca ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Znam, svi smo ocekivali i doziveli hladan tus. Mislim da svi vi do 45-46 k bi morali da prodjete. Zakljucno sa Salek, naravno.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala Danyda! Nadam se da cemo doci svi na red! Sve sam stavila na cekanje! A zivci kao strune!
Hvala Nikola na zvanju!
run the risk |
|
|
![]() |