![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Razumem vas u potpunosti. Moj je 331XXX pa sam i dalje nestrpljiv
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ako je za verovati kolegi "Franco"-u sa foruma:
EU 36300 for July (KCC lady said that they are aiming to go current in last two months similar to previous years ) promasili su me za jedan broj ![]() ![]() ![]() Ako je ovo istina, onda je to odlican skok, a i informacija da postoji mogucnost da EU bude current poslednja dva meseca |
|
|||
|
|||
![]()
Hah Nikola thx ako je tako extra steta za taj jedan broj ali Avgust je tvoj
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nikola, svaka cast na informisanosti! Jel to sa novog ili starog stranog foruma? Stvarno steta za taj jedan broj!
|
||||
|
||||
![]()
Nasla sam info sa tog foruma! Kako bi bilo sjajno da sledeci vb bude current!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Btw, na novom forumu su se "preselili" svi najaktivniji clanovi, tako da prvo informacije dolaze tamo. Ako neko neznam koji je to forum, PM, podelicu sa vama, ali pod jednim jedinim uslovom: Da obecate da necete otici odavde ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nema sanse da odemo odavden, ni da nas teraju!
![]() Shvatila sam da su se preselili tamo na taj novi i zadrzali ista imena! Nikola, volela bi da popijemo nesto svi zajedno preko bare!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Informacija je tacna, novi VB je i zvanicno izasao!
|
|
|||
|
|||
![]()
Zvanicni bulletin je izasao. 36300 je zvanican broj i mojoj sreci nema kraja!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evo sad proverih VB kad smo cekali do sad mozemo jos malo nas broj je 33xxx ja se nadam da ce za sledeci VB biti opet skok za 5000 iskreno svi cemo doci na red.
https://www.facebook.com/pages/DV-Lo...56541644409461 Last edited by pedjolino; 08.05.2014 at 07:50. |
![]() |
Tags |
run the risk |
|
|
![]() |