![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Evo i mi smo u istom sosu
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dragi prijatelji, samo jedan mali savet, a ne morate ga prhvatiti.!? Svaka "kombinatorika i nerviranja" su suvišna, iz prostog razloga što smo nemoćni i od nas ne zavisi ništa !!! I ako sledeći Bilten objavi CURRENt ,to opet ne znači ,da će mo ,mi sa velikim brojevima biti pozvani na Intervju i otići za Ameriku !!! Jednostavno, ako je suđeno ,idemo ako nije,ostaje nam samo da žalimo i sanjamo neostvaren "američki san"!!! To pričam iz ličnog iskustva, jer sam ceo svoj budući život, i život deteta "stavio na kocku, tamo daleko", ali shvatam da o tome odlučuje samo sudbina, tj.Bog !!! Zato opušteno i bez nerviranja...šta bude, biće !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Samo hrabro...Jel se secate proslogodisnjeg izvlacenja kad su bili ponistili celo izvlacenje u maju, a posle toga nekoliko clanova bas sa ovog foruma bili izvuceni pa culi da se izvlacenje ponistilo - kakvo razocarenje....I posle toga nekoliko od njih bili izvuceni u narednom kolu. Tako da i ja verujem u sudbinu,ako vam je pisano da dodjete ovamo, naci ce oni tajming za sve vas.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bog ljudi... evo stigli smo i mi na red (u augustu)
![]() Posle kolko vreme se menja status na taj sajt? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Koga ke vi se promeni statusot, ke dobiete nov status so detalni informacii za datumot na intervjuto, koi dokumenti ke vi trebaat itn... Pred nekoj den vrtev vo KCC, mi kazaa da ocekuvam promena na status od 15ti do 30ti ovoj mesec. Dokolku ne se promeni statusot do 30ti, da im se javam pak. Pozdrav, |
|
||||
|
||||
![]()
Smislila sam da imamo jos ravno tri nedelje do konacnog vb! Za tri nedelje je 07.07.2014. Divan datum da objave current za eu!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Salec apsolutno se slazem sa tobom i ulazem svu pozitivnu energiju da tako i bude
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
hej ljudi da li neko od vas zna kako izgleda formular DS 2001 i kad se on treba poslati u ambasadu...jel prije termina razgovora ...ima li neko od vas da je sad u augustu zakazan za razgovor... i treba li vršiti ispravke u onom formularu DS 230..
|
![]() |
Tags |
run the risk |
|
|
![]() |