ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Uputstva za dobitnike

Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize.

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 11.06.2014, 11:00
Marina110974 Marina110974 je offline
Član

Datum prijave: 06.08.2013
US lokacija: Chicago,IL
YU lokacija: Jakovo,Surcin
Pošalji Skype™ poruku korisniku Marina110974
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik SRBghost Prikaz poruke
Cekaj, pa uopste ne mora da znaci da je kraj. Ipak, prognoziranje i realnost jako cesto ne idu pod ruku.
Znam to i kao sto se kaze,nada umire zadnja,ali....neizvesnost i napetost ubi,ma bice dobro,stici cemo svi,bar do intervjua a posle .....
Reply With Quote
Staro 11.06.2014, 11:24
gruja.kg.srb's Avatar
gruja.kg.srb gruja.kg.srb je offline
Drug član

Datum prijave: 07.05.2013
US lokacija: Aurora, CO
YU lokacija: Kragujevac, Serbia
Pošalji Skype™ poruku korisniku gruja.kg.srb
Nepromenjeno

Evo i mi smo u istom sosu nas broj je 512xx, i u potpunosti se slazem da ova neizvesnost ubi nacisto. Prosto ne mogu ni da zamislim da necemo stici na red A da bude jos vece zlo, ja vec imam i posao tamo (full time), smestaj, auto, namestaj, znaci dovoljno je samo da spakujemo kofere, ali na zalost trenutna situacija ni malo ne deluje optimisticno, ostalo je jos malo vremena, videcemo. Najiskrenije zelim puno srece svima i ako bog da da svi dodjemo na red
Reply With Quote
Staro 11.06.2014, 11:41
krle66 krle66 je offline
Drug član

Datum prijave: 14.05.2013
Nepromenjeno Current ????

Dragi prijatelji, samo jedan mali savet, a ne morate ga prhvatiti.!? Svaka "kombinatorika i nerviranja" su suvišna, iz prostog razloga što smo nemoćni i od nas ne zavisi ništa !!! I ako sledeći Bilten objavi CURRENt ,to opet ne znači ,da će mo ,mi sa velikim brojevima biti pozvani na Intervju i otići za Ameriku !!! Jednostavno, ako je suđeno ,idemo ako nije,ostaje nam samo da žalimo i sanjamo neostvaren "američki san"!!! To pričam iz ličnog iskustva, jer sam ceo svoj budući život, i život deteta "stavio na kocku, tamo daleko", ali shvatam da o tome odlučuje samo sudbina, tj.Bog !!! Zato opušteno i bez nerviranja...šta bude, biće !!!
Reply With Quote
Staro 11.06.2014, 12:37
noki noki je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
YU lokacija: Zemun, Srbija
Nepromenjeno

Samo hrabro...Jel se secate proslogodisnjeg izvlacenja kad su bili ponistili celo izvlacenje u maju, a posle toga nekoliko clanova bas sa ovog foruma bili izvuceni pa culi da se izvlacenje ponistilo - kakvo razocarenje....I posle toga nekoliko od njih bili izvuceni u narednom kolu. Tako da i ja verujem u sudbinu,ako vam je pisano da dodjete ovamo, naci ce oni tajming za sve vas.
Reply With Quote
Staro 11.06.2014, 12:41
Marina110974 Marina110974 je offline
Član

Datum prijave: 06.08.2013
US lokacija: Chicago,IL
YU lokacija: Jakovo,Surcin
Pošalji Skype™ poruku korisniku Marina110974
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik krle66 Prikaz poruke
Dragi prijatelji, samo jedan mali savet, a ne morate ga prhvatiti.!? Svaka "kombinatorika i nerviranja" su suvišna, iz prostog razloga što smo nemoćni i od nas ne zavisi ništa !!! I ako sledeći Bilten objavi CURRENt ,to opet ne znači ,da će mo ,mi sa velikim brojevima biti pozvani na Intervju i otići za Ameriku !!! Jednostavno, ako je suđeno ,idemo ako nije,ostaje nam samo da žalimo i sanjamo neostvaren "američki san"!!! To pričam iz ličnog iskustva, jer sam ceo svoj budući život, i život deteta "stavio na kocku, tamo daleko", ali shvatam da o tome odlučuje samo sudbina, tj.Bog !!! Zato opušteno i bez nerviranja...šta bude, biće !!!
Krle66,milion posto si u pravu,kako Bog kaze tako ce i biti,od sudbine se nemoze pobeci ili cemo zaliti iili slaviti a nadam se pre ovom drugom
Reply With Quote
Staro 12.06.2014, 09:33
The Goddess The Goddess je offline
Član

Datum prijave: 07.05.2013
YU lokacija: Makedonija
Nepromenjeno

Bog ljudi... evo stigli smo i mi na red (u augustu) . Mene zanima sta cemo sad, jer trebamo zvati ambasadi da zakazemo termin ili ke da oni upisu datum na onaj entrant status check?
Posle kolko vreme se menja status na taj sajt?
Reply With Quote
Staro 12.06.2014, 09:51
Nikolaniko Nikolaniko je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2013
US lokacija: Scottsdale, AZ
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik The Goddess Prikaz poruke
Bog ljudi... evo stigli smo i mi na red (u augustu) . Mene zanima sta cemo sad, jer trebamo zvati ambasadi da zakazemo termin ili ke da oni upisu datum na onaj entrant status check?
Posle kolko vreme se menja status na taj sajt?
Ne treba da se javuvate vo ambasada. Dokolku imate vneseno email adresa vo formularite koi gi prativte vo KCC, ke vi stigne email koga ke vi se promeni statusot na entrant status check. I da ne stigne email, proveruvajte sekoj den.

Koga ke vi se promeni statusot, ke dobiete nov status so detalni informacii za datumot na intervjuto, koi dokumenti ke vi trebaat itn...

Pred nekoj den vrtev vo KCC, mi kazaa da ocekuvam promena na status od 15ti do 30ti ovoj mesec. Dokolku ne se promeni statusot do 30ti, da im se javam pak.

Pozdrav,
Reply With Quote
Staro 16.06.2014, 21:42
Salec's Avatar
Salec Salec je offline
Stari vuk

Datum prijave: 04.05.2013
US lokacija: Phoenix
Nepromenjeno

Smislila sam da imamo jos ravno tri nedelje do konacnog vb! Za tri nedelje je 07.07.2014. Divan datum da objave current za eu!
Staro 16.06.2014, 21:48
sombrero sombrero je offline
Stari vuk

Datum prijave: 03.05.2013
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Salec apsolutno se slazem sa tobom i ulazem svu pozitivnu energiju da tako i bude , srecno svima sa visokim brojevima!
Reply With Quote
Staro 16.06.2014, 22:02
blue87 blue87 je offline
Član

Datum prijave: 17.11.2013
YU lokacija: BIH
Nepromenjeno

hej ljudi da li neko od vas zna kako izgleda formular DS 2001 i kad se on treba poslati u ambasadu...jel prije termina razgovora ...ima li neko od vas da je sad u augustu zakazan za razgovor... i treba li vršiti ispravke u onom formularu DS 230..
Reply With Quote
Odgovori

Tags
run the risk

Pravila pisanja