![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Naime pre mesec dana sam dobio vizu na 10 godina i bio u USA kada sam sleteo pitali su me koliko cu ostati rekao sam mesec dana i u pasos su mi udarili pecat samo sa datumom kada sam usao u USA ( 30.09.2014 ) bez ikakvog datuma do kada moram izaci ... juce sam se vratio preko frankfurta i nigde u USA mi niko nije trazio papire niti udario bilo kaakv pecat kada sam izasao ... jel treba nesto da radim ili je to to ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Dobio si turisticku vizu na 10 godina? Nema vise papira da se vracaju na gate kad ides van US, sad je sve elektronski (aviokompanija ima listu putnika, i preko toga oni znaju kad si otisao) Za svaki slucaj sacuvaj tu boarding pass, to ti je dokaz da si se vratio. (skeniraj u pdf)
|
|||
|
|||
![]()
https://i94.cbp.dhs.gov/I94/request....rq!-1326691254
Ovde mozes da proveris dali imaju azurirano tacno izlaz iz zemlje.. Unesi podatke i onda klikni travel history.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Inače letos sam i ja bio u istoj situaciji, totalno sam bio zbunjen, do te mere da je paranoja počela da radi svoje. Sve zbog razloga zato sto imam želju opet da odem tamo, a najviše želim GK....
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Da li je moguće da ih je ćirilica na pasošu zbunila? Ovo postaje krajnje zanimljivo, nadam se da neću imati problema opet da uđem u zemlju?!?
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ja sam imao nekoliko odlazaka do "Customs and Border Protection" office-a ovde na aerodromu (Raleigh). 1) Otkako su presli na online I-94, velika je verovatnoca da ti ne registruju izlazak iz zemlje (kao sto bi trebali), zato sam isao da mi dodaju neke odlaske koje su jednostavno preskocili. 2) za zemlju gde je izdat pasos stajalo je Rusija. Moj prvi utisak je bio kao i tvoj, lik na ulazu video cirilicu i napravio gresku. Medjutim ispostavilo se da nije tako, bar mi je tako objasnio doticni 'officer' u CBP-u nakon sto se raspitao i napravio proveru. On mi je rekao da postoji greska u online aplikaciji gde kad se odabere Srbija - kasnije pokazuje Rusija, on me je uveravao da programeri rade na tome da to isprave, ali je rekao i da kad on gleda te iste podatke interno (znaci ne ono sto ti vidis kad odes online) nego ono sto on vidi kad se uloguje (sto bi btw trebalo da bude isto), kaze da njemu pise Srbija i da je sve u redu, da oni to vide korektno. Da skratim pricu, nakon svega toga smorio sam se vise od raspitivanja - pa sta bude - neka bude. Uglavnom prema njemu to je greska koju samo ti vidis, i oni rade da to isprave. Nivo aljkavosti oko svega toga nisam bas ocekivao. |
|
|||
|
|||
![]()
Alo ti je za utehu, i supruzi i meni pise da je pasos izdat u Rusiji.
![]() I mi smo se malo istraumirali, ali jednostavno smo to prihvatili. Njihova je greska, ali sledeci put kada budem isao, sigurno cu pitati. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav! Imam jedno pitanje.. kad sam sletila u Ameriku nisam dobila pecat koliko dugo smijem ostati vec samo da sam usla.. sta to znaci, koliko smijem ostati?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ako si usla sa vizom, onda mozes ostati 6 mjeseci. Ako imas drzavljanstvo od neke od drzava kojima nije potrebna viza za ulazak u SAD, onda mozes ostati maksimalmo 3 mjeseca.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
U stvari najviše me je zbunilo, sto me je službenica pitala koliko ostajem, rekoh oko mesec dana, a ona napisala na kartonu za carinu 1M, koji je kasnije carinik pocepao. U stvari ostao sam mesec i po dana, i posle bio ljut na sebe sto lepo nisam rekao kad izlazim....
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Online registracija posle intervjua | Nikolaniko | Vaša strana | 4 | 23.03.2016 14:04 |
vjenčanje posle prijave | misicadrazina | Stare teme | 7 | 22.09.2012 07:03 |
Menjanje pasosa posle zenidbe? | Sloba_Kg | Druga koverta | 9 | 28.11.2008 01:40 |
Odluka posle prve koverte | asmiki | Prva koverta | 4 | 09.05.2008 21:03 |
![]() |