![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Imam pitanje jedno ali vredno .
Da li je , moguce , ljudi koji imaju GC, koji zive u USA , i ozene/udaju se , i na osnovu toga , zena/muz , dobije dokumenta za neometani boravak i rad u USA ? Primer , nas covek sa GC, saputnik nas covek bez GC ? (shvatili ste me radi se o nasim ljudima , ne o strancima). I ako je to moguce, jer imamo neke primere , do sad . Znam ako ima neko USA pasos to je moguce, a kakvo je stanje sa papirima nalik GC. Kavu moc ima zelena kartica !?
|
||||
|
||||
![]()
moguce je, ali se dugo ceka. treba biti spreman na 2 godine cekanja u najgorem slucaju.
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
|||
|
|||
![]()
zasto , toliko , od cega zavisi , to ?
mislis , na onog ko ima GC. I jer supruznik sigurno dobija , GC, samo je vreme potrebno da prodje !?
|
||||
|
||||
![]()
Ova je tema, cini mi se, vec bila obradjivana sto na blogu, sto na forumu...ukratko: ako ti imas GC, a devojka nema, postoje vise opcija, ali ni jedna nije brza. Preporucujem dva sajta:
http://www.uscis.gov/portal/site/usc...0045f3d6a1RCRD uslovi i preferencijski redovi za dobijanje GC putem clana porodice koji vec ima GC. http://travel.state.gov/visa/frvi/bu...etin_4417.html ovde se vidi koji se slucajevi obradjuju za februar 2009. Ukratko, sa GC ne mozes da pomognes mnogo svojoj voljenoj osobi, barem ne brzo, tj. dok ne dobijes pasos. Kad se dobije pasos, ide lakse i brze, do tada, mozete da se vencate negde, u nekoj zemlji, te da pokusate da se vidjate sto cesce, da bi brak bio bona fide, jer ce u suprotnom misliti da se vencavate za papire. Mozete da podnesete dokumenta (na uscis sajtu imas tacno koja su potrebna) za bracnog druga da udje u proces...Od momenta kad su sva dokumenta skupljena i odobrena od strane USCIS, pocinje da se racuna vreme...na drugom sajtu, vezanom za Visa bulletin, se vidi tabela u kojoj se i kaze koji su slucajevi u obradi za februar 2009. Cifra nije ni malo ohrabrujuca: 1. jun 2004. se obradjuje u februaru 2009!!! Znaci ceka se oko 4 godine!!! Za to vreme, ukoliko si imao barem godinu dana sedenja u US, ti ces dobiti pasos, te ces onda morati da ponovo menjas status aplicanta (supruge) i da je prebacujes u kategoriju koja se ne ceka, te bi po pravilu, ako je sve u redu, nakon nekoliko meseci (max godinu dana), od momenta prihvatanja dokumenata kao potpunih, supruga mogla da dobije broj i dobije uslovnu GC. Postoji i mogucnost da se uopste ne vencavate, nego da cekate da ti dobijes pasos, pa onda sve da se odradi, znaci ovaj drugi deo, ili da se salje verenicka viza, gde buduca supruga ceka vizu u zemlji, te kad je dobije ona mora da dodje kod svog verenika, ali je u obavezi da se venca s verenikom u roku od 3 meseca etc...ima tu raznih kombinacija, ali su uglavnom vezane za ljude koji imaju drzavljanstvo, a kad se radi o GC, onda je tu poprilicno siva situacija, da ne kazem crna...postoje mogucnosti i da npr. devojka (u ovom nasem primeru, izvini ako se ne radi o tebi), dodje neovisno od tebe na neke svoje papire, npr. studentske, ali da ste eto cisto zajedno... Izvini ja sam ovo sve napakovala zbrda zdola, pitaj slobodno ako nesto nije jasno, pa da razjasnimo natenane. Uglavnom ovo su ti dva oficijelna sajta gde se sve to prati kako ide in real...ostalo mogu da budu samo price... Pozdrav i sve najbolje! |
|
|||
|
|||
![]()
V777,
Puno ti hvala sve sam shvatio.
|
||||
|
||||
![]()
Nema na cemu. Moj ti je savet da, ako nije doslo jos do intervjua u ambasadi, da se obavezno vencate (opet kazem ne znam o kome se rade, tebe sam uzela kao primer), jer su se mnogi vencavali i po nekoliko dana pre intervjua. Naravno i taj brak se treba dokazati u ambasadi, pored izvoda iz maticne knjige vencanih, tipa slika i tako tih stvari, ali se prolazi... U suprotnom, godine patnje i muke i svakojakih dovijanja...Ako moze da se dodje do braka pre intervjua, to bi bilo najbolje. Cak i ako veza jos nije zrela za brak. Ukoliko je bas toliko lose u tom braku (opet pricam napamet, znaci apsolutna apstrakcija, ali isto jedna od ideja), te dodje do razvoda, osoba koja je dobila GC - znaci onaj koji je dobio DV1 ostaje u US i ceka pasos, a osoba koja je dosla sa nosiocem GC - znaci DV2, ukoliko je jos uvek pod uslovnom GC (mislim da se radi o periodu od dve godine), izlazi iz US, jer nema validne papire. Naravno moze tu da postoji jos i sto drugih kombinacija, ali ne bih dalje u temu na ovu stranu, jer ti rece da ti je sve jasno, ja ovo samo kao dodatak na prethodni post.
Zaboravila sam da napisem jos jedan dobar sajt, znaci pored naseg, iscitaj i ovaj http://www.immihelp.com/ veoma dobro organizovani ljudi iz Indije, nisu propustili ni najmanji detalj o svemu i svakoj vrsti vize...veruj mi veoma prakticni saveti, mozda i dobijes neku novu ideju... http://travel.state.gov/visa/visa_1750.html naravno i ovde mozes da nadjes informacije o visama i nacinu dobijanja... Ako googlas po netu, mozes naci masu sajtova s forumima i njihovim iskustvima...mozda i to nesto pomogne... Pozdrav i sve najbolje i puno srece... |
|
|||
|
|||
![]()
Revolutionizing Look for: The Increase of Rapid Backlink Indexing Companies speedyindex google chrome
During the vast landscape of the net, exactly where info reigns supreme, a chance to entry relevant content material quickly is paramount. Engines like google have extensive been the gateway to this extensive repository of data, but their efficiency hinges on 1 important variable: indexing. As the web proceeds to grow exponentially, conventional indexing methods usually struggle to maintain tempo. Having said that, a completely new breed of providers is rising to deal with this problem head-on: speedy connection indexing providers. fast indexing familysearch Quickly hyperlink indexing solutions stand for a paradigm change in how we navigate the internet. As opposed to traditional online search engine indexing, which depends on World wide web crawlers to find and index written content as time passes, speedy url indexing solutions hire impressive methods to expedite the procedure. These expert services leverage Sophisticated algorithms and technologies to index new articles Just about instantaneously, making sure that customers have usage of the most recent info at their fingertips. speedy index google docs The many benefits of rapidly hyperlink indexing expert services are manifold. For users, this means more rapidly access to refreshing articles, reducing the frustrating lag time amongst publication and discovery. Irrespective of whether looking for breaking information, trending subjects, or specialized niche pursuits, buyers can be assured that they're accessing quite possibly the most up-to-day details available. fast google indexing Furthermore, rapid url indexing expert services empower material creators and Internet site entrepreneurs by guaranteeing that their newest choices are promptly indexed and surfaced in search results. This tends to Have got a profound influence on visibility, visitors, and engagement, finally driving growth and achievement in an increasingly competitive electronic landscape. fast indexing of linksoul Among the list of essential characteristics of speedy connection indexing solutions is their capability to prioritize and index content material based on relevance and importance. By analyzing various alerts, for instance social media exercise, user engagement metrics, and information freshness, these services can intelligently prioritize the indexing of articles which is most certainly to resonate with customers. This dynamic method of indexing makes sure that end users are presented with content that's not only well timed but will also extremely relevant for their pursuits and Choices. speed index wordpress On top of that, fast hyperlink indexing products and services are built to scale very easily Together with the ever-increasing dimensions and complexity of the world wide web. Regardless of whether indexing unique Web content, multimedia written content, or whole Internet websites, these companies are equipped to take care of the huge volume of information created on the web on a daily basis. Via a mix of dispersed computing, equipment learning, and also other cutting-edge systems, speedy url indexing services can preserve ideal performance and trustworthiness even within the confront of unparalleled growth and desire. how to make indexing faster Besides their technological prowess, quickly url indexing services also prioritize privateness and protection. With developing concerns about knowledge privacy and online protection, end users can trust that their research queries and browsing exercise are taken care of Together with the utmost confidentiality and integrity. By applying sturdy encryption protocols, details anonymization methods, and stringent accessibility controls, quickly website link indexing companies make certain that consumer details stays protected constantly. fast indexing of linksys wrt400n-настройка Wanting forward, the future of look for lies from the fingers of fast website link indexing expert services. As the web continues to evolve and expand, the need for fast, correct, and in depth look for abilities will only turn out to be additional pronounced. By harnessing the strength of Highly developed systems and ground breaking algorithms, speedy url indexing companies are reshaping how we find and take in information on line, ushering in a fresh period of search that is quicker, smarter, and even more conscious of the desires of end users and content creators alike. We are proud of to harbinger a meaning improvement to our indexing service, like a shot SpeedyIndex indexes your links quicker and to a greater extent efficiently than e'er in front. Like a shot the % of indexed links inside 72 hours bequeath be higher. The changes are valid for tasks added from Sept 1st. Significant! Before replenishing your balance, be sure enough to trial run indexing on a humble numeral of links to insure that our indexing method is sodding for your inevitably. fast indexing for blogger @index_systum77= |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
u teoriji da, ali u praksi na zalost NE! pre ce taj sa Green Card-om docekati drzavljanstvo nego sto ce mu supruznik dobiti useljenje. znam masu slucajeva, i okanite se corava posla. to vam je prijateljski savet. cak ako podnesete taj zahtev za useljenicku vizu, nece moci cak ni da dolazi u posetu turisticki da obidje muza/zenu, jer je u proceduri za useljenje. zato oprez! bolja je fora ako vam je bas frka, otici na turisticku vizu kod muza/zene u USA pa se tamo vencati, iako zakon nalaze da se cak i u tom slucaju vrati u maticnu zemlju i tamo cekaju papiri, ali uz advokata i muvanje, moguce je ostati. ali bice tesko, jer se ne dobija n i radna dozvola ni nista drugo. good luck! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dakle cekanje kuci zaboravite. Da ce da kosta-kostace i to dosta ali se isplati.
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
|
||||
|
||||
![]()
ma ne znam sta ganjate maloljetnice..? Pa morate cekati da vam djevojka bude punoljetna..
![]() Zeni se brate prije intervjua.. i rijesi sebi sve probleme
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
![]() |
|
|
![]() |