![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV-2010_Prva _Koverta » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
![]()
OK, vidim da je predhodna tema zakljucana i to je dobro. Izgleda da su se stvari otele kotroli i da je to naprosto bilo neizbezno.
Evo zato nove teme gde ce se nadam se javljati dobitnici prve koverte za DV-2010. Molio bih sve clanove forume, nove, a posebno stare da se uzdrze od upotrebe teskih reci, da budu maximalno tolerantni. Ipak je u nasem interesu da "zdravom" diskusijom doprinesemo ugledu foruma. |
|
|||
|
|||
![]()
Jos ne mogu da verujem, ali definitivno gledam u veliku belu kovertu ispred sebe dok ovo pisem. Doneo je postar pre sat vremena. Jos je nisam otvorio. Cekam moju dragu pa zajedno da obavimo svecani cin. Docekao sam posle petog uzastopnog prijavljivanja da me konacno primete.
![]() Puno srece svima koji cekaju kovertu. Ova moja je stigla from Sweden. Pozdrav ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Bravo pekka, cestitam
![]() Dobro nam je poznat taj osjecaj "buljenja" u kovertu, hehe i bas mi je drago da si osjetio to nesvakidasnje uzbudenje ![]() Sad samo polako odradjuj sto treba i budi strpljen jer ce ipak sve da bude na kraju OK kao i kod svih nas do sada ![]() Sretno!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pekka, nije mi bas jasno to from Sweden?
Zar ne dolaze i dalje iz Kentucky-ja?
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() U svakom slucaju, pekka - sestitke i od mene. Ti mozes komotno vec lagano da odvajas stvari koje ces nositi sa sobom. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Bravo pekka
![]() Odoh da se ulogorujem pored postanskog sanduceta ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
pekka svaka ti dala i na vrijeme dobila..
svaka cast.. Ne znam kako mozes da cekas.. a da ne vidis broj koji si dobio.. to ce ti mnogo toga reci..
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
uuu znaci pocelo je
![]() ![]() cestitke pekka, da sve prodje u najboljem redu ako Bog da ![]() nego fakat kako Sweden ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
E pa i od mene cestitke... napokon je pocelo i kod nas... sad cu bar da znam zasto gledam u sanduce 10 puta dnevno...
sto je najgore... imam ludog postara koji je u stanju da mi ubaci postu nedeljom izmedju 20 i 22 h.... da ne cekam BELU kovertu to nikad ne bi znao... ![]() e sad ide sedenje pored sanduceta i ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitam Pekka!!!!!
Sa srecom! I ja cekam. Pa videcemo.... Javi koji si broj kad otvoris kovertu. |
|
|
![]() |