![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragi forumaši,
nađoh ovaj sajt i mogu vam reći da mi je dosta toga postalo jasno nakon detaljnog čitanja ranijih postova i mnogo tema. Da ne dužim, imam nekoliko pitanja: 1. Čekam lutriju sledeće godine, na ovu sam zakasnio, kakve su mi šanse da dobijem? 2. Čvrsto sam odlučio da pičim za USA, mislio sam da se sledeće godine ubacim na neki njihov fax da završim zadnju godinu studija, da li postoje neke varijante da se ostane i radi nakon faxa i naknadno dobije radna viza pa možda i zelena karta? 3. Imam rođake u USA, imaju pasoše i državljanstvo, da li mogu nešto preko njih da odradim za useljenje (loza preko majke, njena braća od tetke) 4. Pošto niko ne priznaje diplome BG fakulteta (završio Višu poslovnu, BK menadžement i FON master) može li se desiti da me njihov državni fax primi da završim četvrtu godinu osnovnih studija i da odradim predmete koje mi odrede kao razliku? 5. Može li se kao student zaraditi koja para, negdje sam pročitao da se sa studentskom vizom mogu raditi samo part-time yobs? 6. Državljanin sam CG, rođen u BG, da se prijavim na lutriju za CG ili SRB, gdje su bolje šanse? 7. Ukoliko neko ima ikakvih iskustava sa školovanjem u USA molim ga da postuje sve moguće informacije. Hvala svima na odgovorima ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Da si detaljno procitao ranije postove gotovo da ne bi bilo potrebno da postavljas pitanja. Sve najbolje u ponovnom citanju ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sve je to extra, ali fizički je nemoguće da se pročitaju svi postovi, nema se toliko vremena ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Heheh do oktobra imas jos oko 6 meseci,bice ti i vise nego dovoljno da iscitas ono sto te interesuje.Ako tebe mrzi da citas i trazis po forumu odgovore na svoja pitanja veruj da ce nekoga drugog jos vise mrzeti da jednu istu stvar pise po 10-i put. |
|
||||
|
||||
![]()
nećeš verovati, ali može se pročitati sve. Odvojiš nekoliko noći ili jutarnjih kafa samo za forum. Preskačeš teme koje te ne interesuju, pa se kasnije ipak vratiš i na njih, da potvrdiš da u tim temama nema tebi interesantnih činjenica.
Probaj, sve ćeš shvatiti ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Baš vam se zahvaljujem na iscrpnim odgovorima na postavljena pitanja, bili ste od velike pomoći
![]() P.S. Neko mora i da radi ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mora vise puta da se procita i da se stalno vraca na neke teme.Ja od kako smo dobili drugu kovertu neprestalno citam i jos puno tema bi me zanimalo.Volela bih da se jave Veselinovici oni su mnogo lepo pisali ali ih u zadnje vreme nema.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() I uvijek ce dobiti informaciju onaj ko pokaze da je zaista potrosio neki dio svog vremena da je sam nadje, a ne samo da mu se servira na tacni. Jednostavno, treba cijeniti vrijeme i volju ostalih, pogotovo starijih, clanova koji ovdje, mogu reci, "volontiraju", a ne samo svoje.. Bitna informacija blaga vrijedi... Mislim, forum nam i postaje tako nepregledan, upravo jer se jedna te ista tema i pitanja otvaraju na sve strane... ![]()
***************************** Case No: 2011EU00021xxx Koverta poslana iz KCC: 28.04.2010. Prva koverta stigla: 25.05.2010. Prva koverta vracena: 31.05.2010. Stigla koverta u KCC: 02.06.2010. Završen ljekarski: 21.03.2011. The Day: 01.04.2011. ***************************** Green Day 06.04.2011 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Takodje, dosta sam proveo vremena citajuci da ne bih bezveze ponavljao isto pitanje koje je verovatno vec odgovoreno i jedina posledica toga je da sada znam mnogo vise o materiji nego da kazem mrzi me.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koliko košta život u Americi | dreadnot | Vodič za emigrante | 289 | 01.01.2018 08:35 |
VoIP varijante | dreamerns | Vaša strana | 11 | 04.09.2008 16:10 |
![]() |