![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Dragi forumaši,
nađoh ovaj sajt i mogu vam reći da mi je dosta toga postalo jasno nakon detaljnog čitanja ranijih postova i mnogo tema. Da ne dužim, imam nekoliko pitanja: 1. Čekam lutriju sledeće godine, na ovu sam zakasnio, kakve su mi šanse da dobijem? 2. Čvrsto sam odlučio da pičim za USA, mislio sam da se sledeće godine ubacim na neki njihov fax da završim zadnju godinu studija, da li postoje neke varijante da se ostane i radi nakon faxa i naknadno dobije radna viza pa možda i zelena karta? 3. Imam rođake u USA, imaju pasoše i državljanstvo, da li mogu nešto preko njih da odradim za useljenje (loza preko majke, njena braća od tetke) 4. Pošto niko ne priznaje diplome BG fakulteta (završio Višu poslovnu, BK menadžement i FON master) može li se desiti da me njihov državni fax primi da završim četvrtu godinu osnovnih studija i da odradim predmete koje mi odrede kao razliku? 5. Može li se kao student zaraditi koja para, negdje sam pročitao da se sa studentskom vizom mogu raditi samo part-time yobs? 6. Državljanin sam CG, rođen u BG, da se prijavim na lutriju za CG ili SRB, gdje su bolje šanse? 7. Ukoliko neko ima ikakvih iskustava sa školovanjem u USA molim ga da postuje sve moguće informacije. Hvala svima na odgovorima ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Da si detaljno procitao ranije postove gotovo da ne bi bilo potrebno da postavljas pitanja. Sve najbolje u ponovnom citanju ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sve je to extra, ali fizički je nemoguće da se pročitaju svi postovi, nema se toliko vremena ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Heheh do oktobra imas jos oko 6 meseci,bice ti i vise nego dovoljno da iscitas ono sto te interesuje.Ako tebe mrzi da citas i trazis po forumu odgovore na svoja pitanja veruj da ce nekoga drugog jos vise mrzeti da jednu istu stvar pise po 10-i put. |
|
||||
|
||||
![]()
nećeš verovati, ali može se pročitati sve. Odvojiš nekoliko noći ili jutarnjih kafa samo za forum. Preskačeš teme koje te ne interesuju, pa se kasnije ipak vratiš i na njih, da potvrdiš da u tim temama nema tebi interesantnih činjenica.
Probaj, sve ćeš shvatiti ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Baš vam se zahvaljujem na iscrpnim odgovorima na postavljena pitanja, bili ste od velike pomoći
![]() P.S. Neko mora i da radi ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Njegova pitanja nisu sva vezana za prijavu za lutriju pa da ima fore 6 mjeseci za čitanje do Oktobra. Čovjek hoće odgovore odmah da može juriti neku studentsku vizu i kontaktirati eventualno fakultete gde bih uletio na studije.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Lenhi pa odgovori coveku onda na pitanja,zasto da trosi svoje vreme na citanje postova.
@Mikimax-da na forumu ne postoje odgovori na tvoja pitanja pa i da se ljudi raspisu i odgovore ti.Ocekujes da neko drugi gubi svoje dragoceno slobodno vreme i servira ti na tacni ono sto te zanima. "Baš vam se zahvaljujem na iscrpnim odgovorima na postavljena pitanja, bili ste od velike pomoći"- ako vec ne zelis sam sebi da pomognes i izdvojis 15-30 min dnevno,par dana u nizu za informisanje nemas nikakva prava da trazis od nekoga drugog da ti pomaze. |
|
|||
|
|||
![]()
Samo sam se šalio ne moraš odmah da se primaš na moje zezanje. O studiranju u USA mu ne znam ništa reći. U svakom slučaju ste brutalni prema čovjeku. Nakon prvog spuštanja dobio je još niže udarce. Teško da će taj nekom preporučiti naš forum, a opet nije ni to poenta naravno da se stvara odbojnost na prvu. Možda je bolje iskulirati takva pitanja. A možda se čovjek već bacio na višemjesečno čitanje. Biće to dugo i toplo ljeto za njega
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Draga Olivera77,
po tvojem stavu prema novim članovima foruma, koji ne mogu da nađu informacije o stvarima koje ih zanimaju, koji samo traže neke informacije, očigledno nebitne za tebe, shvatam da si veoma agresivna osoba. Ukoliko nemaš šta pametno da kažeš i ukoliko ne možeš da odgovoriš na moja pitanja, onda te molim da ne spamuješ moju temu jer mi takvi kao ti ne trebaju. Ti si tipičan primjer balkanske ženske populacije od koje želim da pobjegnem. Čudi me da me nisi napala što sam ovu temu napravio u podforumu "Razno", možda ti i to smeta. Hvala ti |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koliko košta život u Americi | dreadnot | Vodič za emigrante | 289 | 01.01.2018 08:35 |
VoIP varijante | dreamerns | Vaša strana | 11 | 04.09.2008 16:10 |
![]() |