![]() |
|
|
|||||||
| Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
| Prva koverta » Izvlacenje ce biti ponovljeno 15.jula 2011. » Bitni linkovi | ||||
| O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Srekno i na tebe Slaya i na site drugi.Vo spam stignuva so link za confirmation number.
|
|
|
|||
|
|||
|
Evo i ja da se prikljucim forumu, pre svega pozdrav za sve clanove.
Ja i supruga smo se takodje prijavili za DV2012 i to nam je prvi put da se prijavljujemo. Sad citam kako su krenuli da salju mailove sa CN ali mi nista nismo dobili i sad vec pocinjem polako da brinem dal sam ja sve to pravilno popunio i tako to, mada sam sve uradio po uputstvu i nekako sam siguran da sam sve ispravno uradio al opet se javlja trunka sumnje s obzirom da mailovi ne stizu. Ja sam poslao prijavo nekad na pocetku (07.10.) a za suprugu sam poslao 29 og. Zanima me jel nas ima jos koji nismo dobili mail il smo mi jedini
|
|
|
||||
|
||||
|
Ljudi a jel isti CN broj koji salju na mail u potpunosti? Mislim da ne cekam za dzabe ako je apsolutno isti.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ja nisam dobio ponovo e-mail ali sam bio jedan od navodno izvucenih.Jos nisam dobio nikakav e-mail. |
|
|
||||
|
||||
|
Verujem da ce svako dobiti mail, samo polako, vremenom.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Opet da kazem ja sam dobio e-mail, a supruga jos nije. Za oboje sam ja popunio prijave. Ako sam znao za sebe valjda sam i za nju znao. Dobijanje e-maila nije mjerilo da li je pravilno popunjena prijava, ali shvatam zabrinutost. Mozda i ako se pravilno popuni, sistem negdje ispusti neciju prijavu (narocito posle ove greske u sistemu), pa tako i ja za supruginu strahujem. Ali ne treba strahovati, svakako je ovo gratis pokusaj, nema se sta izgubiti!
|
|
|
|||
|
|||
|
Nsdam se da to ne znaci da nam prijava ne vazi.... I dalje cuvam svoj CN... Mozda bude nesto :P
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nemojte da brinete bez razloga,doci ce svima mail,bar tako pise u ovom sto salju.Moj suprug je dobio,ja nisam,a prijavu smo predali istog dana 10.10,razlika mozda 15-ak minuta.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jas mislam deka nema veze toa sto ne vi e praten mail.Vasiot CN e seuste vo ''igra".Samo edno ne mi e jasno,nikade vo prijavata ne e naveden mailot.Kako e dojdeno do nasite mailovi?A vo porakata ima link koj sto ti go dava istiot CN so prijavata.
|
|
|