![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Jeste, tako nesto. Visa skola, studiraju je ljudi dve godine, obicno ih ima dosta u svakom vecem gradu po jedan. Samo je malo drugaciji i fleksibilniji radni dan, obicno drze nastavu uvece i prilagodjavaju se ljduima koji rade. One rade za potrebe zajednice u kojoj se nalaze (gde cega treba, npr. otvore novu fabriku pa im treba elektricara, onda ce taj program vise da upisuje i slicno). A fakulteti su ili privatni i drzavni i na njima ima koliko hoces smerova od kojih masa njih nikad nece raditi u struci jer potreba je mrsava.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() hvala |
|
|||
|
|||
![]()
Koji master, koji prosek, koji faks? KOji ti je rezultat na GRE i na TOEFL? Sta hoces da upises?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
neki savet? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Imas da polazes TOEFL i GMAT (ili GRE proveri koji ti treba za koji smer) u Beogradu. I rezultat ce ti sam reci mozes li se kvalifikovati za poslediplomske negde.
Evo ti sa univerziteta koji sam ja zavrsila, selektuj program koji bi te zanimao i videces zahteve - minimum broj poena na TOEFL za jezik i GRE ili GMAT za prijemni ispit na poslediplomske. klikni Slicno ti je i na ostalim univerzitetima, naravno ide to gore dole, u zavisnosti od navale na program i prestiza institucije. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() upravo sam pročitao tvoj postove na <posldiplomske studije u americi> i dobio odgovore na gore navedena pitanja ![]() Last edited by rados; 14.02.2014 at 17:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Zavrsila sam doktorat u SAD, sad sam profesor u SAD. Masinstvo je u pitanju (preciznije mehatronika, robotika i automatizacija). u Srbiji sam radila 5 godina na faksu kao asistent (FTN - NS).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
![]() |
Tags |
adios, community college, fakultet, stipendija |
|
|