Prijavljivanje na Lutriju pre zavrsene Srednje skole
Evo ovako,sigurno se pitate zasto naziv teme nosi "ZELEN" zato sto imam tek 18 godina,i razmisljam o mojoj boljoj buducnosti.Zivim u Bosni i Hercegovini,Sarajevo.Mozda znate kakva je situacija u Bosni,ne samo u Bosni nego opcenito na Balkanu.Dosta o tome,sad malo o meni,zavrsio sam trogodisnju skolu planiram upisat cetvrti stepen,trenirao sam fudbal tacno 10godina,trudio sam se kolko god sam mogao ali na kraju nisam uspio napravit svoj cilj,pred svojim vlastitim ocima sam gledao kako trener prima "bjelu kovertu" u kojoj sam znao sta je,i zbog toga je bio jedan razlog zbog cega sam prestao trenirat i drugi je jednostavno nepravde u ovoj drzavi.Engleski znam poprilicno ne znam bas sve,ali znam mozda 60%.Posto mi je propao stari cilj,postavio sam novi cilj,to jest Amerika.Zbog cega Amerika,o tome svako sanja,obeacana zemlja,gdje su mnogi uspjeli.Cuo sam mogo prica o tome,kako u gradu tako i na ovom forumu od Vas.
Sad o tome kako sam dosao na ovaj forum,kucao sam "ZELENA KARTA" i vidio sam temu nas ovom forumu,i usao sam i vidio sam kako pricate da je jedan clan ovog foruma dobio vizu i da 23.03.2012 to jes za 2 sedmice odlazi u Ameriku,sto mi je dalo veliku nadu.Pa bih voli znati kako sta,vidim da je ovde bilo 2010,2012 i sad 2013( i cini mi se da zakasnio na to).Pa me zanima sad oce li biti jos ovih prijava ili ne?
I veoma mi je drago sto ljudi sa Balkana napokon nasli srecu u Americi i svaka vam cast...
Izvinite na pravopistu,i to sto mozda neke recenice zvuce glup,i malo opisivanja,kod mene je 1:13 ujutru,ne znam kod vas.
I mozda nisam trebao stavit ovde,ako nisam,nek administrator premjesto.
Pozdrav,Necko iz Sarajeva :grin:
Last edited by Nedim; 09.03.2012 at 01:28.
|