Citat:
Prvobitno poslao korisnik Aristotel
MIKI VELIKI, u kom smislu izucio skolu u americi?!? Sta tamo se ne placa prevoz, neprijavljeni su svi radnici i plata se dobija jednom u 3-4 meseca? Daj nekad neki argument za to tvoje spamovanje svih tema?
|
docices pa ces videti i sam
radnici se ne prijavljuju u pojedinim industrijama uopste (gradjevina,"hospitaity" retail,transportation ,"home renovation" itd su ti glavne za takav "odnos ")- radio sam na milion mesta po americi za ovih 14 godina i mogu ti reci da sam na 99% bio jedini sa nekom vrstom radne vize medju desetinama zaposlenih(na poslednjem poslu koji sam imao pre nego sto sam otvorio sopstvenu firmu je kompletan menadzment bio ilegalno u us -toliko o tome)
"placani prevoz" -hm mozda senatori to imaju ako si mislio na markice za prevoz itd
a plata ti je posebna prica -kazem docices pa ces videti
kao sto rekoh taj tvoj gazda je naucio tako da tretira radnike tamo ("preko bare")nije se rodio sa tim "talentom" to sigurno
u americi ti je radna snaga potrosna i ima je na tone narocito sada u krizi -ima uvek neko ko ce da radi bolje i jeftinije a ako i nema ima po milioni mexosa koji ce da rade za skoro za dz