![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Cura dobila prvu kovertu. Kada da se vencamo, sada ili kasnije » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav.
Izvinjavam se sto postavljam pitanje koje je najverovatnije vec bilo na forumu, ali cura mi je upravo javila da je dobila prvu kovertu, a ja sam negde na putu po Evropi, pa nemam puno vremena da pregledam stare teme. Hvala na razumevanju. Elem, mi smo vec 4 godine zajedno, pre 3 godine smo bili i USA, usli smo zajedno u USA, imamo pecate u pasosima, imamo gomilu slika iz USA gde se vidi da smo u vezi, plus jos mnogo ovako privatnih slika. Ne bi bio problem dokazati da smo duze u vezi i da se ne vencavamo samo zbog GC. Ona je dobila prvu kovertu i ovih dana ce poslati podatke. U slucaju da ja ne dobijem kovertu, tj. da nisam izvucen, kada je potrebno da se vencamo kako bi zajedno otisli. Da li je to bolje uraditi sada ili mozemo i za mesec-dva ili pre razgovora u ambasadi. Hvala unapred i nadam se da nije problem sto sam postavio pitanje umesto da pogledam u starijim temama, stvarno sam u zurbi ![]() Hvala unapred. Pozdrav. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Sta mozemo vec sada da uradimo? | Tarzan | Stare teme | 17 | 08.12.2009 09:41 |
ZelenaLutrija od sada i na Twitter-u! :) | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 2 | 20.04.2009 18:24 |
Pogresno ispunjena jedna od formi koje se salju u odgovoru na prvu kovertu | landlord | Prva koverta | 3 | 08.09.2008 23:07 |
Korisni linkovi za ljude koji su dobili prvu kovertu | landlord | Vaša strana | 0 | 12.07.2008 08:36 |
![]() |