[QUOTE=lanas;17576][QUOTE=Taji;17570]Prijavi se ove godine jer svakako ce izvlacenja da budu tek iduce godine i ako te i izvuku za DV 2012 saznat ces rezultate od pocetka maja do 01 jula 2012. I onako vjerovatno neces otici do 2013, zavisi koliko ti visok bude broj. U najboljem slucaju, da i dobijes nizak broj, intervju ti nece biti prije oktobra 2012 a poslije toga imas rok do 6 mjeseci da udjes u USA (znaci, imas fore skoro do aprila 2013).
Ako se aplicira 2010 godine, izvlacenje je od maja do jula 2011, ako sam dobro shvatila po predhodnim postovima?[/QUOTE]
Da,u pravu si, moja greska..znaci da ponovim sa ispravkom:nene:
Prijavi se ove godine jer svakako ce izvlacenja da budu tek iduce godine i ako te i izvuku za DV 2012 saznat ces rezultate od [B]pocetka [[/B]B]maja do 01 jula 2011[/B]. I onako vjerovatno neces otici do [B]2012[/B], zavisi koliko ti visok bude broj. U najboljem slucaju, da i dobijes nizak broj, intervju ti nece biti prije oktobra[B] 2011 [/B]a poslije toga imas rok do 6 mjeseci da udjes u USA (znaci, imas fore skoro do aprila [B]2012[/B]).
:bravo: bravo ja :grin:
|